Ανδρούτσος: «Έμπειρος παίκτης ο Λαλά, με έχει βοηθήσει»

Ο Θανάσης Ανδρούτσος με δηλώσεις του στη NOVA αναφέρθηκε στον αγώνα με τη Λαμία, στο απίστευτο γκολ του Μπουχαλάκη κόντρα στον Άρη αλλά και στην παρουσία του Λαλά στον Ολυμπιακό

Ανδρούτσος: «Έμπειρος παίκτης ο Λαλά, με έχει βοηθήσει»

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA παραχώρησε ο Θανάσης Ανδρούτσος με αφορμή τον αγώνα του Ολυμπιακού απέναντι στη Λαμία για την 25η αγωνιστική της Super League 1.

Ολυμπιακός - Λαμία: Οι σκέψεις Μαρτίνς για την ενδεκάδα

Ο νεαρός παίκτης των «ερυθρόλευκων» τόνισε πως η ομάδα του Πειραιά πρέπει να φανεί συγκεντρωμένη στον αγώνα και μετά να κοιτάξει την Άρσεναλ.

Παράλληλα αναφέρθηκε στο γκολ του Μπουχαλάκη κόντρα στον Άρη και στην παρουσία του Λαλά στο ρόστερ των πρωταθλητών λέγοντας πως τον έχει βοηθήσει αρκετά στη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για το απίστευτο γκολ του Μπουχαλάκη κόντρα στον Άρη: «Είναι ένα γκολ που θα το θυμόμαστε για πολλά χρόνια. Κανένας δεν τον είχε δει εκεί. Εκείνος μας είπε πως είχε ξεχαστεί από την προηγούμενη φάση. Το σκέφτηκε εκείνη τη στιγμή και το έπραξε σωστά δίνοντας την πρόκριση».

Για τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια που κρίθηκαν στα τελευταία λεπτά: «Ποτέ δεν θα τα παρατήσουμε αυτή είναι η νοοτροπία μας. Θα κοιτάξουμε να κάνουμε το καλύτερο μέχρι να σφυρίξει ο διαιτητής τη λήξη».

Για το ματς με τη Λαμία: «Θα κοιτάξουμε να είμαστε σοβαροί και συγκεντρωμένοι για να νικήσουμε. Η Λαμία χρειάζεται τους βαθμούς, εμείς θα κοιτάξουμε να κάνουμε το παιχνίδι μας για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς και στη συνέχεια θα στραφούμε στην Άρσεναλ».

Για την παρουσία του Λαλά στον Ολυμπιακό: «Είναι έμπειρος παίκτης ξέρει τη θέση πάρα πολύ καλά και μου έχει πει κάποια πράγματα που δεν γνώριζα. Με βοηθάει μερικές φορές».