ΟΦΗ: Παράπονα οπαδών σε Σαμαρά και Πουρσανίδη μετά τις 9 σερί ήττες

Διάλογο είχε μερίδα οπαδών του ΟΦΗ με τους  Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά αλλά και τον Ηλία Πουρσανίδη για την κακή πορεία της ομάδας, με τους φίλους του Κρητικού συλλόγου να εκφράζουν έντονα παράπονα.

ΟΦΗ: Παράπονα οπαδών σε Σαμαρά και Πουρσανίδη μετά τις 9 σερί ήττες

Η 9η συνεχόμενη ήττα του ΟΦΗ, αυτή τη φορά από την ΑΕΛ στο «Γεντί Κουλέ» (2-3) έφερε αναταράξεις στις τάξεις του συλλόγου και όξυνε ακόμα περισσότερο το ήδη τεταμένο κλίμα. Η παραίτηση του Γιώργου Σίμου από την τεχνική ηγεσία των Κρητικών δεν ήταν αρκετή για τους φιλάθλους.

Έτσι, μετά το τέλος του ματς, μερίδα οπαδών συγκεντρώθηκε έξω από το γήπεδο και άνοιξε διάλογο με τους Γιάννη και Γιώργο Σαμαρά αλλά και τον Ηλία Πουρσανίδη, εκφράζοντας τα παράπονα για την πορεία της ομάδας.

Οι τρεις ισχυροί άνδρες της ομάδας του Ηρακλείου έδωσαν την εκδοχή τους για την αγωνιστική πτώση του συλλόγου, ως απάντηση στις παρατηρήσεις των οπαδών περί σοβαρών λαθών, αστοχιών και παραλείψεων στους συνεργάτες του Μιχάλη Μπούση, από τους οποίους και ζήτησαν προσπάθεια προκειμένου η ομάδα να μείνει στην κατηγορία.

Από την πλευρά τους, οι τρεις άνδρες τόνισαν ότι και εκείνοι στεναχωριούνται με τις 9 σερί ήττες του ΟΦΗ, ενώ υποσχέθηκαν πως θα κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να αντιστραφεί η κατάσταση.