Να σταματήσει να παίζει στην «κόψη του ξυραφιού» ο Ολυμπιακός

Ο Πέδρο Μαρτίνς ελπίζει μετά από ένα μήνα να δει απέναντι στην Λαμία (7/3, 15.00) έναν Ολυμπιακό να «καθαρίζει» νωρίς το παιχνίδι και να μην είναι στην πίεση έως τα τελευταία λεπτά.

Να σταματήσει να παίζει στην «κόψη του ξυραφιού» ο Ολυμπιακός

Ο Ολυμπιακός έχει καταφέρει σπουδαία πράγματα και μάλιστα σε μία σεζόν που δεν έχει κάνει κανονική καλοκαιρινή προετοιμασία... Ολοκληρώνεται η πρώτη εβδομάδα του Μαρτίου και είναι μέσα σε όλους τους στόχους, έστω κι αν χρειάστηκε να πετύχουν ένα γκολ στα τελευταία λεπτά ο Χασάν με Αϊντχόφεν στο Europa League και ο Μπουχαλάκης με Άρη στο Κύπελλο. Το... κοντέρ έγραψε ισάριθμες προκρίσεις στους «16» και τους «4» αντίστοιχα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς από την πλευρά του έχει - όπως παραδέχτηκε μετά το ματς στο «Φίλιπς Στάντιον» της Ολλανδίας - χάσει αρκετά χρόνια από τη ζωή του με τον τρόπο που έρχονται κάποιες νίκες, αλλά και με το γεγονός ότι η ομάδα του δεν κάνει πιο εύκολη τη ζωή της κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Εδώ και ένα μήνα παίζει στην... κόψη του ξυραφιού και είναι στην «τσίτα» έως τα τελευταία λεπτά.

Τελευταία φορά που είχε ήρεμο το κεφάλι του ο Μαρτίνς ήταν ακριβώς πριν από έναν μήνα. Στις 7 Φεβρουαρίου κέρδισε με 3-0 τον ΟΦΗ στο Καραϊσκάκη, έχοντας «καθαρίσει» ουσιαστικά το ματς στο 37’ με τα δύο γκολ των Εμβιλά - Μασούρα και με τον Ελ Αραμπί να γράφει απλώς στο 68’ τον επίλογο της νίκης.

Έκτοτε, παίρνει τα ματς και τις προκρίσεις με ολίγον χαρακτήρα από θρίλερ! Με την Λαμία το μεσημέρι της Κυριακής (7/3, 15.00) ελπίζει να μην ξαναζήσει ανάλογες στιγμές και φτάσει έως το φινάλε να βρίσκεται στα... κόκκινα.

Θυμηθείτε τα παιχνίδια:

*** Ολυμπιακός - Άρης 2-1 στο Κύπελλο και με τους Θεσσαλονικείς να πιέζουν στις καθυστερήσεις για την ισοφάριση!

*** Ήττα με 1-2 από τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και ξύπνημα των Πειραιωτών μετά το δεύτερο γκολ του «τριφυλλιού».

*** Τα δύο ματς με την Αϊντχόφεν και δη αυτό που συνέβη με το γκολ του Χασάν στην Ολλανδία στο 88’.

*** Το 1-1 με τον Άρη στο πρωτάθλημα που δέχτηκε το γκολ από τον Μήτρογλου στο 83’.

*** Το διπλό στον Βόλο με το γκολ του Εμβιλά στο 81’.

*** Και εσχάτως το απίστευτο γκολ του Μπουχαλάκη στο Χαριλάου απέναντι στον Άρη για το Κύπελλο στο 87’.