Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» ο Μπόλονι, κρούση σε Αναστασίου

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό μετά τη νέα ήττα από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ο Λάζλο Μπόλονι όλα δείχνουν ότι θα αποτελέσει παρελθόν και ήδη οι «πράσινοι» έχουν έρθει σε επαφή με τον Γιάννη Αναστασίου.

Παναθηναϊκός: «Τελειώνει» ο Μπόλονι, κρούση σε Αναστασίου

Ο Παναθηναϊκός στα μέσα της εβδομάδας αποκλείστηκε από τον ΠΑΣ Γιάννινα από τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο αποκλεισμός προκάλεσε την αντίδραση των οπαδών των "πράσινων" που εισέβαλλαν στο προπονητικό κέντρο και τα… έχωσαν άσχημα στους παίκτες.

Ένας ακόμα κρίκος σε αυτή την αλυσίδα προστέθηκε το Σάββατο το απόγευμα. Ο Παναθηναϊκός έχασε ξανά από τον ΠΑΣ Γιάννινα. Γνώρισε την τρίτη του φετινή ήττα από την ομάδα της Ηπείρου και πλέον δρομολογούνται ραγδαίες εξελίξεις.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Λάζλο Μπόλονι θα αποτελέσει παρελθόν για τους "πράσινους". Το κλίμα είναι πολύ βαρύ για τον προπονητή του "τριφυλλιού" και στη διοίκηση φέρονται να το έχουν πάρει απόφαση.

Μάλιστα έχουν γίνει ήδη οι επαφές και για τον διάδοχο. Ο Γιάννης Αναστασίου έχει μιλήσει ήδη με τον Γιάννη Αλαφούζο προκειμένου να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό. Οι επόμενες ώρες αναμένονται πολύ κρίσιμες για τον Παναθηναϊκό με τον Μπόλονι να βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου και τον Αναστασίου έτοιμο να επιστρέψει.