Λαμία: Με απουσίες στο Φάληρο!

Ο Μιχάλης Γρηγορίου, όπως με τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο, έτσι και στο αυριανό παιχνίδι με τον Ολυμπιακο, αποφάσισε να ξεκουράσει ποδοσφαιριστές. 

Λαμία: Με απουσίες στο Φάληρο!

Μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο Ελλάδας από τον ΠΑΟΚ, η Λαμία ρίχνεται την Κυριακή (7/3) στη μάχη του πρωταθλήματος καθώς αντιμετωπίζει στο Φάληρο τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.

Οι «κυανόλευκοι» έχουν δύσκολο έργο, κάτι που γνωρίζει καλά ο Μιχάλης Γρηγορίου, ο οποίος θέλησε να ξεκουράσει μερικούς ποδοσφαιριστές, ενόψει και των δύο «τελικών» με ΑΕΛ και Ατρόμητο πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου. Συγκεκριμένα, ο Έλληνας τεχνικός άφησε εκτός αποστολής τους Επασί, Τζανδάρη, Σκόνδρα, Μπεχαράνο, Τσούκαλο, Βλαχομήτρο Αραμπούλι και Αντέντζο ενώ τραυματίες είναι οι Αντάμα Μπα, Τιρόνε και Γκαζαριάν.

Ο τελευταίος θα επιστρέψει στα πλέι άουτ. Επίσης, εκτός έχει τεθεί και ο Τζανετόπουλος που θα εκτίσει την ποινή του.

Από εκεί και πέρα, η προετοιμασία της Λαμίας για το ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» ολοκληρώθηκε χωρίς απρόοπτα και οι «εκλεκτοί» του Γρηγορίου, είναι οι εξής: Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Προβυδάκης, Βύντρα, Τζέιμς, Ασίγκμπα, Σταμούλης, Σαραμαντάς, Γκούγκα, Μαρτίνεθ, Μαργαρίτης, Βασιλακάκης, Μπιάρνασον,Χατζηστραβός, Μπουλούλης, Πίτι, Καραμάνος, Ρόμανιτς, Ντέλετιτς και Κωστίκα.