Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 1-1: «Μοιρασιά» στο Περιστέρι (Highlights)

Ατρόμητος και Αστέρας Τρίπολης πήραν από έναν βαθμό μετά το, μεταξύ τους. 1-1. Προηγήθηκαν οι γηπεδούχοι με τον Μανούσο (19'), ισοφάρισαν οι Αρκάδες με τον νεοεισελθόντα Αλί Μπαμπά (76') ενώ έμειναν 10 λόγω αποβολής του Ιγκλέσιας (91')

Ατρόμητος - Αστέρας Τρίπολης 1-1: «Μοιρασιά» στο Περιστέρι (Highlights)

Δίχως νικητή έληξε το δεύτερο χρονικά ματς της 25ης αγωνιστικής της Super League μεταξύ Ατρομήτου και Αστέρα Τρίπολης, αλλά το 1-1 αφήνει ξεκάθαρα πιο ικανοποιημένους τους φιλοξενούμενους, που για πρώτη φορά στα χρονικά τους στην κορυφαία κατηγορία κατάφεραν να μείνουν αήττητοι για 10 σερί ματς!

Αντίθετα οι Περιστεριώτες για πέντε διαδοχικά ματς δεν κερδίζουν, έχοντας συγκομιδή μόλις δύο πόντων.

Οι γηπεδούχοι του Σάββα Παντελίδη προηγήθηκαν (19') με κεφαλιά του Γιώργου Μανούσου - που σκόραρε μετά από 9 ματς - αλλά ισοφαρίστηκαν από τον νεοεισελθόντα Αλί Μπαμπά στο 76' στην πρώτη επαφή με την μπάλα του παίκτη των Πελοποννήσιων!

Ήταν το παρθενικό του τέρμα με τους Αρκάδες.

Η ομάδα του Ράσταβατς τελείωσε το ματς με 10 αφού στο 91' ο Ιγκλέσιας, έχοντας κίτρινη, γκρέμισε τον Χριστοδουλόπουλο κι αποβλήθηκε με δεύτερη.

Ο τραυματισμός του Θεοδωράκη και το φερ πλέι των φιλοξενούμενων


Στα αξιοσημείωτα του ματς ο τραυματισμός του γκολκίπερ των γηπεδούχων Θεοδωράκη που δέχθηκε λόγια συμπαράστασης από τους αναπληρωματικούς του Αστέρα, καθώς δακρυσμένος πέρναγε εκτός γηπέδου (28'), σε μια κίνηση ορισμό του φερ πλέι...

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 1-1

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου

Σκόρερς: 19’ Μανούσος – 76’ Αλί Μπαμπά

Διαιτητής: Σκουλάς (Θεσσαλίας).

Κίτρινες κάρτες: Τομάσεβιτς (75’), Νάτσος (76’) – Ιγκλέσιας (72’), Αλί Μπαμπά (77’), Μπαράλες (87').

Κόκκινες κάρτες: Ιγκλέσιας (90’)

Οι συνθέσεις

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Θεοδωράκης, (λ.τρ. 28’ Μανδάς) Γούτας, Μαυρομμάτης, Τομάσεβιτς, Νάτσος, Σάλομον, Χαρίσης, Ούμπιδες (80’ Χριστοδουλόπουλος), Αγκάγιεφ (46’ Νταβιώτης), Μουνίθ (67’ Γκάλο), Μανούσος (67’ Κωτσόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσιφτσής, Κώτσιρας (75’ Ρουμπέν Γκαρσία), Άλβαρες, Χριστόπουλος, Σουάρεθ, Βαλιέντε (61’ Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Ριέρα (92’ Μπόρχα Φερνάντεθ), Σίτο (46’ Λουίς Φερνάντεθ), Μπαράλες, Κρέσπι (75’ Αλί Μπαμπά).