Χασάν: «Πρώτα τελειώνουμε με Λαμία, μετά θα σκεφτούμε την Άρσεναλ»

Στην πρόκριση του Ολυμπιακού στο Κύπελλο, αλλά και στα επόμενα ματς με Λαμία και Άρσεναλ στάθηκε ο Αχμέντ Χασάν.

Χασάν: «Πρώτα τελειώνουμε με Λαμία, μετά θα σκεφτούμε την Άρσεναλ»

Ο Αχμέντ Χασάν σε δηλώσεις του NOVA αναφέρθηκε στην πρόκριση του Ολυμπιακού στο Κύπελλο κόντρα στον Άρη, χάρη στο τρελό γκολ του Ανδρέα Μπουχαλάκη, ενώ στάθηκε και στα προσεχή ματς με Λαμία σε Super League και Άρσεναλ σε Europa League.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στη Nova:

«Ήταν πολύ έξυπνο, από πλευράς του Ανδρέα Μπουχαλάκη. Πολύ έξυπνο. Είμαι πολύ χαρούμενος που καταφέραμε να προκριθούμε, στον επόμενο γύρο του Κυπέλλου. Ανυπομονούμε να κερδίσουμε και το Κύπελλο, ανυπομονούμε για τα επόμενα παιχνίδια.

Είναι κάτι το οποίο κάνουμε. Πρέπει πάντα να πιστεύουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό. Αυτό κάνουν οι μεγάλες ομάδες. Συνεχίζουν να πιστεύουν μέχρι το τελευταίο λεπτό, μέχρι το σφύριγμα του διαιτητή. Αυτό συμβαίνει πάντα. Πιστεύουμε και πηγαίνουμε για το γκολ!

Είμαστε πολύ συγκεντρωμένοι, στο παιχνίδι μας που έρχεται, απέναντι στη Λαμία. Πρέπει να δώσουμε τα πάντα, για να νικήσουμε, είναι το πιο σημαντικό. Κάθε ματς, στο οποίο παίζουμε, θέλουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Εκεί συγκεντρωνόμαστε. Πρώτα πρέπει να τελειώσουμε με τη Λαμία. Και μετά να σκεφτούμε την Άρσεναλ».