Μάντζιος: «Στηρίζουμε όλοι τον Κουέστα»

Ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της ομάδας του από τον Ολυμπιακό και τόνισε ότι όλοι στην ομάδα στηρίζουν τον γκολκίπερ, Χουλιάν Κουέστα

Μάντζιος: «Στηρίζουμε όλοι τον Κουέστα»

Ο τεχνικός του Άρη, Άκης Μάντζιος, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό της ομάδας του από τον Ολυμπιακό και το λάθος του Κουέστα, τονίζοντας πως θα πρέπει να το ξεπεράσουν και να επικεντρωθούν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Παράλληλα ο κόουτς εξέφρασε την στήριξή του στον Χουλιάν Κουέστα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για το κατά πόσο είναι εύκολο να ξεπεράσει η ομάδα τον χθεσινό αποκλεισμό: «Ήταν μια κακή στιγμή για την ομάδα μας. Ένα παιχνίδι που είχαμε το σκορ πρόκρισης, απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα. Χάσαμε μία πρόκριση σε έναν θεσμό που όλος ο οργανισμός του Άρη ήθελε να προχωρήσουμε να φτάσουμε μέχρι το τέλος. Η επόμενη ημέρα σίγουρα πρέπει να αφήσουμε πίσω αυτό που έγινε να προχωρήσουμε. Έχουμε ένα ντέρμπι και πρέπει να ηρεμήσουμε, να ξεκουραστούμε και να είμαστε συγκεντρωμένοι για το παιχνίδι αυτό».

Για το αν υπάρχει ακόμα στο μυαλό του η φάση του Κούεστα με τον Μπουχαλάκη: «Είναι μια κακή στιγμή. Μια στιγμή που δεν συμβαίνει συχνά. Πρέπει να την ξεπεράσουμε. Αρχής γενομένης από σήμερα, αυτός είναι ο στόχος μας να το αφήσουμε πίσω και να ετοιμαστούμε από όλες τις πλευρές για τον αγώνα της Κυριακής».

Για το αν μίλησε με τον Κουέστα και το κατά πόσο είναι εύκολο να το ξεπεράσει ο Ισπανός: «Φυσικά μιλήσαμε και χθες, είναι ένας επαγγελματίας. Πρέπει να το ξεπεράσει. Αυτές είναι οι κακές στιγμές του ποδοσφαίρου. Εμείς οφείλουμε να τον στηρίξουμε, είμαστε μια καλή οικογένεια και στις καλές και στις κακές στιγμές. Όλη η ομάδα στηρίζει τον Χουλιάν».

Για το ντέρμπι της Τούμπας και την κατάσταση του Άρη: «Όσον αφορά την κόπωση θα υπάρχει περισσότερη από τον αντίπαλο. Έχουμε δύο ημέρες να ξεκουραστούμε. Σεβόμαστε κάθε αντίπαλο και στόχος μας είναι να πάμε να κερδίσουμε».

Για το τι πρέπει να έχει ο Άρης: «Να έχουμε την εικόνα που έχουμε σε όλα τα παιχνίδια πρωταθλήματος. Την καλή εικόνα, το ωραίο ποδόσφαιρο, να είμαστε πειθαρχημένοι, συγκεντρωμένοι για να διεκδικήσουμε το παιχνίδι».

Για την κατάσταση του Ματέο Γκαρσία: «Θα δούμε μέχρι την Κυριακή. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα είναι έτοιμος ο Ματίγια».

Για την στήριξη των παικτών του προς τον Κουέστα μέσω πολλαπλών μηνυμάτων: «Γνωρίζω καλά την ομάδα, τα αποδυτήριά μου. Ό,τι κι αν πω τα λένε όλα οι εικόνες. Είμαστε και μεγάλη οικογένεια, υπάρχει ένα τρομερό κλίμα στα παιδιά. Αυτό φαίνεται ακόμα περισσότερο στις κακές στιγμές. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα, στους παίκτες μου, θα το ξεπεράσουμε και θα είμαστε όπως πρέπει στο παιχνίδι της Κυριακής».