ΑΕΚ: Θλάση ο Τάνκοβιτς

O Σουηδός ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Μουάμερ Τάνκοβιτς ένιωσε «τσίμπημα» στο πόδι του στη σημερινή προπόνηση και υπέστη θλάση πρώτου βαθμού.

 

ΑΕΚ: Θλάση ο Τάνκοβιτς

Νέο πρόβλημα προέκυψε στην ΑΕΚ με έναν ακόμα τραυματισμό ποδοσφαιριστή και υπάρχει έντονος προβληματισμός στο τεχνικό τιμ.

Ο Μουαμέρ Τάνκοβιτς στο τέλος της σημερινής (5/3) προπόνησης, ένιωσε ένα «τσίμπημα» στο πόδι, έκανε απεικονιστικό έλεγχο και διαπιστώθηκε θλάση πρώτου βαθμού.

Ο τραυματισμός δεν είναι σοβαρός, αλλά σίγουρα τον κρατάει εκτός για το ματς της Δευτέρας με τον Απόλλωνα και μάλλον και για το τελευταίο της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, με τον Βόλο.

Ο Τάνκοβιτς ήταν στο γκρουπ των παικτών που επειδή δεν αγωνίστηκαν καθόλου ή έπαιξαν ως αλλαγή με τον Βόλο, προπονήθηκαν κανονικά. Οι υπόλοιποι έκαναν αποφόρτιση και δεν υπάρχει θέμα με πρόβλημα με κάποιον από αυτούς.

Συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα οι Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Μιτάι και Σαρδέλης. Θεραπεία έκανε ο Αντρέ Σιμόες.

Στο μεταξύ από πλευράς ΑΕΚ δόθηκε σήμερα μια εικόνα για το πότε αναμένεται να επιστρέψουν οι περισσότεροι από τους μακροχρόνια τραυματίες.

Πριν την πρώτη αγωνιστική των πλέι οφ, αναμένεται να έχουν μπει στο κανονικό πρόγραμμα Ολιβέιρα και Μιτάι, ενώ στόχος να πετύχει το ίδιο, υπάρχει και για τον Μιχάλη Μπακάκη.

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι έχει ήδη ξεκινήσει τρέξιμο, αλλά αναμένεται να μπει στο κανονικό πρόγραμμα μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Το ίδιο ισχύει και για τον Κώστα Γαλανόπουλο.