Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Νιάς έμεινε εκτός αποστολής με ΠΑΣ Γιάννινα

Εκτός αποστολής για το ματς του Σαββάτου (6/3, 19:30) με τον ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε ο μέσος του Παναθηναϊκού, Σεν Νιάς.

Παναθηναϊκός: Απρόοπτο με Νιάς έμεινε εκτός αποστολής με ΠΑΣ Γιάννινα

Με ένα απρόοπτο ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (6/3, 19:30) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Στη διάρκεια της προπόνησης ο Νιάς υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός πλάνων. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ ενώ θεραπεία έκανε ο Βέλεθ.

Αναλυτικά η ενημέρωση του Παναθηναϊκού:

«Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα στην Ήπειρο (6/3, 19:30) με τη μεσημεριανή προπόνηση της Παρασκευής. Στη διάρκεια της προπόνησης ο Νιάς υπέστη τράβηγμα στον προσαγωγό και τέθηκε εκτός πλάνων. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Σαβιέρ, Μπεκ ενώ θεραπεία έκανε ο Βέλεθ.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Λάζλο Μπόλονι ανακοίνωσε την αποστολή στην οποία συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ, Σανκαρέ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Ενγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αθανασακόπουλος, Τζαβίδας, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

Τιμωρημένοι είναι οι Αλεξανδρόπουλος, Μολό».