Χρήστος Ελευθεριάδης: «Θα προτιμούσα την ΑΕΚ στα ημιτελικά»

Ο άσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Χρήστος Ελευθεριάδης μίλησε για την ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό

Χρήστος Ελευθεριάδης: «Θα προτιμούσα την ΑΕΚ στα ημιτελικά»

Για την εξαιρετική δουλειά που γίνεται στην ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη μίλησε σήμερα (5/4)στο αθλητικό μαγκαζίνο του Καναλιού Ένα 90,4 FM ο άσος του ΠΑΣ Γιάννινα, Χρήστος Ελευθεριάδης.

Αναλυτικά η συνέντευξη:

Αν η μεγάλη αυτοπεποίθηση που είχαν και στα δυο παιχνίδια ήταν το μυστικό της πρόκρισης: «Ναι ακριβώς, είμαστε διπλά χαρούμενοι γιατί και στα δυο παιχνίδια με τον παναθηναϊκό ήμασταν εξίσου καλοί και δίκαια περάσαμε, όλα τα παιχνίδια από την αρχή της σεζόν τα παίζουμε στα ίσια με όποιο αντίπαλο αντιμετωπίζουμε και έτσι με τον Παναθηναϊκό ευτυχήσαμε να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Στόχος στη Λεωφόρο ήταν, με το καλημέρα να αιφνιδιάσουν τον Παναθηναϊκό: «Αυτή ήταν η οδηγία που πήραμε από το τεχνικό , από την πρώτη στιγμή το πιστέψαμε ότι μπορούμε να προκριθούμε με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό. Βέβαια μας πείσμωσε και η υπόθεση του πρώτου αγώνα, που δεν παίξαμε στην έδρα μας και αυτό ενήργησε θετικά για εμάς. Όλα τα παιδιά έχουμε φιλοδοξίες και θέλουμε να πάρουμε μια πρόκριση για τον τελικό, το πιστεύουμε και ελπίζουμε να γίνει».

Ποια ομάδα , Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ η ΑΕΚ θα προτιμούσε στα ημιτελικά: «Και οι τρεις ομάδες είναι μεγάλες αλλά σύμφωνα με την δεδομένη αγωνιστική συμπεριφορά, που έχουν μέχρι τώρα, θα προτιμούσα την ΑΕΚ».

Ποια είναι τα στοιχεία που τους έχει περάσει ο Αργύρης Γιαννίκης: «Έχει καταφέρει να μας δέσει σαν ομάδα και να έχουμε μια ομοιογένεια που στηρίζεται από παιδιά που ήταν από πέρυσι και έχουμε δέσει. Ένα άλλο στοιχείο που μας έχει περάσει είναι η πειθαρχία στο τακτικό πλάνο που έχουμε στο παιχνίδι μας και αυτό, κατά μεγάλο ποσοστό, μας δίνει επιτυχίες, από εκεί και πέρα θεωρώ πως έχουμε μια καλή ομάδα και τίποτα δεν είναι τυχαίο».

Για το ματς που έρχεται και πάλι με τον Παναθηναϊκό: «Ποτέ δεν βαριέσαι να παίζεις τέτοια παιχνίδια με καλούς αντιπάλους και μεγάλες ομάδες. Έχουμε μελετήσει καλά τον Παναθηναϊκό, από σήμερα θα δούμε και τα λάθη μας και τις αδυναμίες του, που πρέπει να χτυπήσουμε. Ο Παναθηναϊκός θα έρθει πιο προσηλωμένος τώρα και θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι από αυτό του κυπέλλου».

Τι έφταιξε και ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να διεκδικήσει την είσοδο του στα πλέι οφ: «Ενώ παίζουμε πολύ ωραίο ποδόσφαιρο από την αρχή της σεζόν χάναμε τα παιχνίδια κυριολεκτικά στις , σε μια φάση σε μια αδράνεια, αλλά νομίζω το έχουμε βελτιώσει αυτό, έχουμε ωριμάσει μέσα από τα λάθη μας και τώρα έρχονται τα αποτελέσματα».

Για το αν είναι ικανοποιημένος από την εφετινή του παρουσία: «Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από τον εαυτό μου, δούλεψα πάρα πολύ και δίνω το εκατό τις εκατό των δυνατοτήτων μου, για να βοηθάω και εγώ την ομάδα. Το καλοκαίρι λήγει το συμβόλαιό μου, έχω κάνει μια συζήτηση με την ομάδα, δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον, αλλά μένω συγκεντρωμένος στο να πετύχουμε τους στόχους μας».