ΟΦΗ: Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ (pic)

Ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε σήμερα (5/3) την προετοιμασία του για τον αυριανό (6/3) εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ. Στην αποστολή και ο Λουκ Καστάνιος.

ΟΦΗ: Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ (pic)

Ένα ευχάριστο ύστερα από καιρό για τον Γιώργο Σίμο. Ο τεχνικός του ΟΦΗ πήρε στην αποστολή για τον αυριανό (6/3) εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ, τον Λουκ Καστάνιος. Πολλά τα προβλήματα για τους Κρητικούς που θέλουν πάση θυσία τη νίκη.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΟΦΗ

«Με τον Luc Castaignos να προπονείται κανονικά και να συμπεριλαμβάνεται στην αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ (6/3, 15:00, «Θ. Βαρδινογιάννης), ολοκληρώθηκε το πρωί της Παρασκευής (5/3) στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο η προετοιμασία της ομάδας μας για τον αυριανό αγώνα.

Ο Felipe Souza συμμετείχε σε μέρος του προγράμματος, καθώς υπέστη κάκωση στον θώρακα μετά από σύγκρουση με συμπαίκτη του, με τον Vajebah Sakor να ακολουθεί επίσης μέρος της προπόνησης.

Θεραπεία συνέχισαν οι Πραξιτέλης Βούρος, Aπόστολος Γιάννου, Γιώργος Σουρνάκης, Κοσμάς Τσιλιανίδης, Juan Neira, Adil Nabi και Vahid Selimovic.

O Ricardo Vaz συνέχισε πρόγραμμα αποκατάστασης.

Το σημερινό πρόγραμμα περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, αντίδρασης, μετάβασης και αγωνιστικό παιχνίδι.

Την αποστολή για το ματς με την ΑΕΛ απαρτίζουν οι: Waterman, Σωτηρίου, Σηφάκης, Weiss, Λυμπεράκης, Μαρινάκης, Sturgeon, Solis, Βαφέας, Διαμαντής, Μπαλογιάννης, Νοικοκυράκης, Γιαννούλης, Sardinero, Στάικος, Γρίβας, Mellado, Castaignos, De Guzman, Κοροβέσης, Μίγγος.

Εκτός από τους τραυματίες, στην αποστολή δεν συμπεριλήφθηκαν οι Αλέξανδρος Γκαργκαλατζίδης, Μανώλης Σμπώκος και Νίκος Χαλκιαδάκης».