Μπόλονι: «Μας πόνεσε το χαστούκι από τον ΠΑΣ, εύθραυστο το παιχνίδι του Σαββάτου» (vid)

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, αναφέρθηκε στον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο, αλλά και το Σαββατιάτικο (6/3) ματς των δύο ομάδων για το πρωτάθλημα.

Μπόλονι: «Μας πόνεσε το χαστούκι από τον ΠΑΣ, εύθραυστο το παιχνίδι του Σαββάτου» (vid)

Ως ένα «ηχηρό χαστούκι» χαρακτήρισε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι, τον αποκλεισμό από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο Ελλάδος. Ο Ρουμάνος τεχνικός των «πρασίνων» παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της «NOVA» ενόψει και της Σαββατιάτικης (6/3) αναμέτρησης των δύο συλλόγων, αυτή τη φορά για το πρωτάθλημα.

Για το ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Θα είναι ένας εύθραυστος αγώνας. Το χαστούκι που δεχθήκαμε χθες μας πόνεσε πολύ στο κεφάλι. Ηττηθήκαμε, είμαστε στεναχωρημένοι και πρέπει να δείξουμε μια άλλη εικόνα».

Για τον τρόπο που αγωνίζεται η ομάδα του Αργύρη Γιαννίκη: «Πιστεύω ότι ο τρόπος που εξελίχθηκε ο αγώνας μας ανάγκασε να γυρίσουμε την πλάτη στη οργάνωση. Αυτό ουσιαστικά μας υποχρέωσε να κάνουμε ενέργειες με ρίσκο που δεν σκεφτήκαμε για να κερδίσουμε την μπάλα».

Για το αν το ματς της Super League είναι διαφορετικό απ’ αυτό του Κυπέλλου Ελλάδας: «Είναι ένα άλλο παιχνίδι, αν και τα προβλήματα με τον ΠΑΣ αφήνουν τα ίχνη τους. Αυτό πρέπει να το καταλάβουμε. Αν μπορέσουμε να έχουμε την εξυπνάδα να καταλάβουμε που είμαστε ισχυρότεροι από τον ΠΑΣ, θα είναι πολύ σημαντικό. Θεωρώ ότι με αυτές τις συνθήκες που έχουμε τον έναν αγώνα μετά τον άλλο, πρέπει να έχουμε απλές λύσεις για να μην περιπλέξουμε περισσότερο τα πράγματα».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας