Παναθηναϊκός: «Γκάζια» των οπαδών σε παίκτες και προπονητή!

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού διέκοψαν την προπόνηση στο Κορωπί και εξαπέλυσαν φραστική επίθεση κατά πάντων για τον αποκλεισμό από το Κύπελλο

Παναθηναϊκός: «Γκάζια» των οπαδών σε παίκτες και προπονητή!

Μόνο απαρατήρητος δεν πέρασε ο αποκλεισμός του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Κύπελλο, καθώς οπαδοί της ομάδας διέκοψαν την προπόνηση εξαπολύοντας φραστική επίθεση σε παίκτες και προπονητή.

Αντιπροσωπεία της Θύρας 13 βρέθηκε το απόγευμα (4/3) στο Κορωπί με άγριες διαθέσεις και διέκοψε την προπόνηση της ομάδας (ξεκίνησε στις 3:30) μιλώντας σε «σκληρή γλώσσα» προς πάσα κατεύθυνση.

Οι λεκτικές επιθέσεις ήταν σε πολύ υψηλούς τόνους και αφορούσαν κατά κύριο λόγο τους παίκτες αλλά και τον προπονητή.

Ειδικότερα τα «πυρά» επικεντρώθηκαν σε εκείνους που πριν από μερικές εβδομάδες είχαν παραπονεθεί για τη συμπεριφορά του Μπόλονι και των συνεργατών του στη διοίκηση, αλλά και για κάποιους που τον τελευταίο καιρό παρουσιάζουν ένα χαλαρό πρόσωπο.

«Να αλλάξετε πρόσωπο άμεσα, διότι χάθηκε ένας ακόμα τίτλος και μάλιστα με ντροπιαστικό τρόπο για το σύλλογο» τους είπαν μεταξύ άλλων και συνέχισαν σε ακόμα πιό «σκληρό ύφος» λέγοντας:

«Δεν ντρέπεστε καθόλου; Έχετε καταλάβει ποια φανέλα φοράτε; Θα έρθουμε στα σπίτια σας και θα φάτε κλωτσιές, μπαστ...! Κάνετε σαν κοριτσάκια στα αποδυτήρια!

Όλο δηλώσεις είστε, να πουλάτε μούρη στα σόσιαλ και να σκέφτεστε μόνο τα λεφτά και τα μπόνους. Τελείωσε η ανοχή μας. Εδώ είναι Παναθηναϊκός, δεν είναι μπουρδ... όποιος δεν μπορεί τον π...» αναφέρθηκε μεταξύ άλλων προς τους παίκτες και ουδείς είπε το παραμικρό.

Όσο για τον Μπόλονι του ζήτησαν εξηγήσεις για την εικόνα της ομάδας συνολικά, αλλά και για το στυλ ποδοσφαίρου που προσπαθεί να βάλει στην ομάδα.