Ολυμπιακός: Έφεση για την ποινή στον Μαρινάκη

Ο Ολυμπιακός κατέθεσε έφεση για την ποινή απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα στον Βαγγέλη Μαρινάκη, θεωρώντας ότι ο αθλητικός δικαστής εξάντλησε την αυστηρότητά του σε σχέση με άλλες, ανάλογες περιπτώσεις.

Ολυμπιακός: Έφεση για την ποινή στον Μαρινάκη

Το Πρωτοβάθμιο Πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε την Τρίτη (2/3) τον Βαγγέλη Μαρινάκη με απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα για πέντε μήνες, πρόστιμο 30.000 ευρώ και 7.000 ευρώ τα οποία χρεώθηκαν στην ΠΑΕ Ολυμπιακός. Η ποινή στον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού επιβλήθηκε σύμφωνα με τα όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα με τον Άρη.

Ωστόσο, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν περάσει ήδη στην αντεπίθεση, έχοντας καταθέσει ένσταση για τη συγκεκριμένη τιμωρία. Στον Ολυμπιακό θα επικαλεστούν άλλες αντίστοιχες περιπτώσεις, στις οποίες δεν επιβλήθηκαν ανάλογες ποινές, ενώ τονίζουν ότι ο εν λόγω αθλητικός δικαστής εξάντλησε την αυστηρότητά του με τον πρόεδρο της πειραιώτικης ΠΑΕ.

Επιπροσθέτως, οι Πειραιώτες θα αμφισβητήσουν την εισβολή στα αποδυτήρια διαιτητών και την εξύβριση στον Τάσο Σιδηρόπουλο, τονίζοντας πως δεν υπάρχει επιβεβαίωση για το περιστατικό.