Εμβιλά: «Σαν δικτάτορας ο Πιέλ στην Σεντ Ετιέν»

Τα «βέλη» του εξαπέλυσε ο Γιάν Εμβιλά του Ολυμπιακού σε βάρος του πρώην προπονητή του στην Σεντ Ετιέν, Κλοντ Πιέλ, σε δηλώσεις του στο «France Football».

Εμβιλά: «Σαν δικτάτορας ο Πιέλ στην Σεντ Ετιέν»

Ο Γιάν Εμβιλά μπορεί να αποχώρησε από την Σεντ Ετιέν τον περασμένο Σεπτέμβρη για να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» του Ολυμπιακού, ωστόσο μέχρι σήμερα δεν έχει ξεχάσει τα όσα βίωσε στους «στεφανουά» υπό τις οδηγίες του Κλοντ Πιέλ.

Ο 30χρονος άσος των Πειραιωτών παραχώρησε δηλώσεις στο γαλλικό περιοδικό «France Football» και αναφέρθηκε τόσο στην συνεργασία του με τον 59χρονο τεχνικό όσο και στην πορεία της παλιάς του ομάδα την φετινή αγωνιστική περίοδο.

«Ο Πιέλ έχει αλλάξει πολλά πράγματα φέτος. Εκπλήσσομαι για το γεγονός ότι έχει ακόμα τόση πολλή δύναμη στη Σεντ Ετιέν παρά τα αποτελέσματα. Από την εμπειρία μου στην προπόνηση μαζί του, δεν έχει συναισθήματα.

Ερχόταν στην αρχή της προπόνησης σαν δικτάτορας, λέγοντάς μας να κάνουμε αυτό κι εκείνο, χωρίς ποτέ να χαμογελά. Ήταν τελείως διαφορετικά απ' ότι είχα συνηθίσει με τον Γισλέν Πριντάν, τον Ζαν - Λουί Γκασέ ή οποιονδήποτε άλλο προπονητή πριν από αυτόν. Ο Πιέλ δείχνει πολύ δύσκολος στο να δουλέψεις μαζί του», ήταν το σχόλιο του Εμβιλά.

Την τρέχουσα σεζόν η Σεντ Ετιέν βρίσκεται μόλις δύο θέσεις πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού στο Σαμπιονά, ενώ αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός ότι από τα μέσα του περασμένου Δεκέμβρη έχει πανηγυρίσει μόλις τρεις νίκες σε 12 συνολικά αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα.

Αύριο (3/3) οι «στεφανουά» θα υποδεχτούν τη Λανς για την 28η αγωνιστική, με την ελπίδα να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στη μάχη που δίνουν για παραμονή.