Πολλές απουσίες ο ΟΦΗ στο κρίσιμο ματς με την ΑΕΛ στο Ηράκλειο

Ο ΟΦΗ που θέλει οπωσδήποτε τη νίκη το Σάββατο (7/3) με την ΑΕΛ στο Ηράκλειο, θα έχει πολλές απουσίες.

Πολλές απουσίες ο ΟΦΗ στο κρίσιμο ματς με την ΑΕΛ στο Ηράκλειο

Ο ΟΦΗ έχει ξεχάσει τι πάει να πει νίκη! Τελευταία φορά που κέρδισε ήταν στις 7 Ιανουαρίου με εκείνο το 2-0 επί της Λαμίας. Από τότε μετράει μία ισοπαλία, οκτώ σερί ήττες και έναν αποκλεισμό στο Κύπελλο από τον Βόλο!

Το Σάββατο (7/3, 15.00) οι Κρητικοί υποδέχονται την ουραγό ΑΕΛ, από την οποία απέχουν 6 βαθμούς, με τους Θεσσαλούς όμως να έχουν ένα παιχνίδι λιγότεο! Οπότε, σε περίπτωση που η Λάρισα περάσει νικηφόρα από το Ηράκλειο, τότε ο ΟΦΗ - που ούτως ή άλλως έχει ήδη αγχωθεί - θα δώσει μεγάλη «μάχη» για την παραμονή του στην κατηγορία στα πλέι άουτ!

Η προετοιμασία των Κρητικών συνεχίστηκε με πολλά προβλήματα και απ’ ό,τι δείχνουν τα πράγματα, ο τεχνικός Γιώργος Σίμος θα έχει μπόλικους ποδοσφαιριστές εκτός αποστολής.

Ο Καστάνιος έκανε φυσιοθεραπεία, με τους Βούρο, Γιάννου, Σουρνάκη, Τσιλιανίδη, Ναμπί, Νέιρα και Σελίμοβιτς να συνεχίζουν τις θεραπείες τους. Οι Σακόρ και Βαζ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Η προπόνηση της Τρίτης (2/3) περιελάμβανε ασκήσεις κινητικότητας, φυσικής κατάστασης, μεταβιβάσεων και κατοχής σε μικρούς χώρους. Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το μεσημέρι της Τετάρτης (3/3, 15.00).