Σε «ρηχά νερά» ο Σουντανί και στην Σαουδική Αραβία

Ο Χιλάλ Σουντανί δεν έχει καταφέρει να κάνει τη διαφορά στην Αλ Φατέχ της Σαουδικής Αραβίας στα έξι ματς που έχει αγωνιστεί.

Σε «ρηχά νερά» ο Σουντανί και στην Σαουδική Αραβία

Ο Σουντανί αποχώρησε τέλη Γενάρη από τον Ολυμπιακό, επειδή έβλεπε ότι ο χρόνος του ήταν περιορισμένος στα παιχνίδια και κατ’ επέκταση καταλάβαινε ότι δεν υπήρχε περίπτωση να του ανανεωθεί το συμβόλαιο που εξέπνεε το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ο 33χρονος Αλγερινός επέλεξε τελικά να συνεχίσει την καριέρα του στην Σαουδική Αραβία για λογαριασμό της Αλ Φατέχ. Αν και στα χέρια του είχε προτάσεις από ομάδες της Κροατίας, εκείνος κυνηγούσε μέσω του μάνατζέρ του το τελευταίο του καλό συμβόλαιο. Κάπως έτσι λοιπόν βρέθηκε στη Μέση Ανατολή.

Η Αλ Φατέχ τον υποδέχτηκε ως τον άνθρωπο που θα την ανέβαζε επίπεδο, αλλά στους πρώτους έξι αγώνες του Σουντανί με τη φανέλα της νέας του ομάδας, τα πράγματα δεν έχουν εξελιχθεί όπως θα επιθυμούσαν τόσο ο σύλλογος, όσο και ο ποδοσφαιριστής.

Ο Σουντανί στα έξι ματς που έχει δώσει με την Αλ Φατέχ, έχει τρεις ήττες, δύο νίκες και μία ισοπαλία. Ο Φλεβάρης δεν πήγε ιδιαίτερα καλά για τον Αλγερινό, ο οποίος ακόμα δεν έχει καταφέρει όχι μόνο να βρει δίχτυα, αλλά ούτε και να «γράψει» στο ενεργητικό του μία ασίστ.

Η Αλ Φατέχ βρίσκεται στην 13η θέση του πρωταθλήματος της Σαουδικής Αραβίας και ισοβαθμεί με την Άμπχα που είναι 14η και κατ’ επέκταση στη ζώνη του υποβιβασμού. Σκούρα τα πράγματα με λίγα λόγια για την ομάδα του Σουντανί, ο οποίος έχει υπογράψει συμβόλαιο με τους Σαουδάραβες έως το ερχόμενο καλοκαίρι και με προοπτική να ανανεώσει για ακόμη έναν χρόνο.