Χολέμπας, η επιλογή πίσω από Μπα - Παπασταθόπουλο

Ο Χοσέ Χολέμπας είναι η επιλογή πίσω από τους Μπα και Παπασταθόπουλο, εφόσον χρειαστεί επειγόντως λύση για το κέντρο της άμυνας.

Χολέμπας, η επιλογή πίσω από Μπα - Παπασταθόπουλο

Ο σοβαρός τραυματισμός του Ρούμπεν Σεμέδο και η τελική ευθεία στην οποία έχει μπει η αποκατάσταση του Αβραάμ Παπαδόπουλου, υποχρεώνει τον Πέδρο Μαρτίνς να ψάξει στο ρόστερ του για άλλες λύσεις πίσω από τους μοναδικούς διαθέσιμους στόπερ που έχει (Μπα, Παπασταθόπουλο).

Μία λύση έκτακτης ανάγκης είναι ο Χοσέ Χολέμπας, ο οποίος στην καριέρα του στην Γουότφορντ είχε αγωνιστεί ελάχιστα ματς σε ρόλο κεντρικού αμυντικού, ενώ μην ξεχνάμε ότι στόπερ είχε παίξει και στο πρόφατο ματς πρωταθλήματος με τον Άρη λόγω του τραυματισμού του Παπασταθόπουλου και της απουσίας του Μπα εξαιτίας της τιμωρίας που κουβαλούσε από την αποβολή στην Λεωφόρο.

Εφόσον λοιπόν παραστεί ανάγκη, ο Χολέμπας θα αποτελέσει την έσχατη λύση για τον Πέδρο Μαρτίνς, ώστε να καλύψει το πρόβλημα που προκλήθηκε στο κέντρο της άμυνας.

Σίγουρα δεν πρόκειται για μία λύση που προσφέρει πολύ μεγάλη ασφάλεια, όμως, ο 37χρονος μπακ έχει αποδείξει ότι με την εμπειρία του μπορεί να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις. Οπότε, μην σας προξενήσει εντύπωση αν ο Χολέμπας αγωνιστεί την Κυριακή (8/3, 15.00) κόντρα στην Λαμία σε ρόλο αριστερού στόπερ, καθώς ο Μαρτίνς ενδέχεται να μοιράσει τον χρόνο ανάμεσα σε Μπα, Σωκράτη και Χολέμπας λόγω και της αναμέτρησης με την Άρσεναλ που ακολουθεί (11/3, 22.00).

Επιπλέον, ελπίζει ο Αβραάμ να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στη δράση, έτσι ώστε να μην χρειαστεί να κάνει για αρκετό καιρό αλχημείες με τον Χολέμπας στο κέντρο της άμυνας.