Κλέιμαν: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, ο παίκτης του Ολυμπιακού ήταν μπροστά μου»

Ο τερματοφύλακας του Βόλου, Μπόρις Κλέιμαν δήλωσε πως δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ, βλέποντας το βίντεο του αγώνα με τον Ολυμπιακό και τη φάση του δεύτερου γκολ 1.000.000 φορές. 

Κλέιμαν: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ, ο παίκτης του Ολυμπιακού ήταν μπροστά μου»

Στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Στη Σέντρα» φιλοξενήθηκε ο Μπόρις Κλέιμαν.

Ο γκολκίπερ του Βόλου αρχικά ανέφερε στο πρώτο του σχόλιο: «Ετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι με αντίπαλο με την ΑΕΚ καθώς χθες δεν πήραμε αυτό που θέλαμε από το παιχνίδι. Αν πριν το παιχνίδι μου έλεγε ότι αν παίζαμε με αντίπαλο τον Ολυμπιακό και θα χάναμε δεν θα είχα θέμα γιατί πρόκειται για μία ομάδα που παίζει με αντίπαλο την Άρσεναλ στην Ευρώπη και εκεί κοιτάς να διασκεδάζεις το παιχνίδι αλλά μετά το παιχνίδι θα έλεγα ότι έπρεπε να πάρουμε ότι έπρεπε να πάρουμε έστω έναν βαθμό».

Για τη φάση με τον Χασάν σημείωσε: «Δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ είδα το βίντεο του αγώνα και της συγκεκριμένης φάσης 1.000.000 και πρόκειται για ένα ξεκάθαρο Offside, διάβασα από την αρχή όλο τον κανονισμό γιατί ο παίκτης του Ολυμπιακού είχε αποσπάσει την προσοχή μόνο και μόνο που ήταν μπροστά μου και εγώ λειτούργησα με το ένστικτο. Δεν μίλησα με τον Χασάν αλλά μιλώντας με τον διαιτητή μου είπε ότι όντως έχω δίκιο ότι βρίσκεται μπροστά μου αλλά πηγαίνοντας στο VAR άλλαξε τη γνώμη του».

Βαρούχας: «Κανονικό το γκολ του Εμβιλά»

Για το παιχνίδι με αντίπαλο την ΑΕΚ: «Αν κανείς δει τις εμφανίσεις που έχουμε κάνει με ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ, ο Άρης αλλά και ο Ολυμπιακός θα δει ότι τα δίναμε όλα και τώρα με αντίπαλο θα πάμε να κερδίσουμε την ΑΕΚ και αυτό είναι που θέλουμε τώρα».