Βόλος κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Ολυμπιακό: Κακός ο συμπατριώτης των Σα, Σεμέδο, Μαρτίνς

Η διοίκηση του Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση σήμερα (2/3) για τη διαιτησία της αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Κάνει λόγο για τον νόμο του ισχυρού που εξακολουθεί, όπως αναφέρει, να ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Βόλος κατά της διαιτησίας του αγώνα με τον Ολυμπιακό: Κακός ο συμπατριώτης των Σα, Σεμέδο, Μαρτίνς

Η διοίκηση του Βόλου εξέδωσε ανακοίνωση για τη διαιτησία της αναμέτρησης της Δευτέρας με αντίπαλο τον πρωτοπόρο και νταμπλούχο Ολυμπιακό.

Οι Θεσσαλοί στέκονται στη φάση του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού και διαμαρτύρονται αφού κάνουν λόγο για οφσάιντ!

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Βόλος

«Άλλη μια κακή διαιτησία σε βάρος της ομάδας μας, της στέρησε το θετικό αποτέλεσμα που δικαιούταν απέναντι στον Ολυμπιακό Πειραιά. Κακός διαιτητής ο Πορτογάλος, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα με λάθη σε όλο το 90λεπτο και με κορύφωση τη φάση του 80ου λεπτού όταν δίνει ανάποδο φάουλ σε βάρος μας από το οποίο και προέρχεται η φάση του δεύτερου γκολ για το οποίο ουδεμία αμφιβολία υπάρχει: Ήταν οφσάιντ!

Ειλικρινά απορούμε με την ενέργεια του κ. Κλάτενμπεργκ να φέρει ένα τέτοιας ποιότητας ξένο διαιτητή, και μάλιστα Πορτογάλο συμπατριώτη του Μαρτίνς, του Σα και του Σεμέδο. Βλέποντας τη διαιτησία του, είμαστε βέβαιοι ότι ένας άλλος, Έλληνας, δεν θα μπορούσε να τα πάει χειρότερα.

Δυστυχώς ο «νόμος του ισχυρού» εξακολουθεί να κυριαρχεί και να ταλαιπωρεί το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας