Μπρούμα: «Να δουλέψουμε τις στατικές φάσεις»

Ο Μπρούμα ήταν μέσα και στα δύο γκολ του Ολυμπιακού στο Βόλο και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα στάθηκε στα τέρματα που δέχεται η ομάδα του από τις στατικές φάσεις.

Μπρούμα: «Να δουλέψουμε τις στατικές φάσεις»

Πολύ καλό παιχνίδι έκανε στο Πανθεσσαλικό ο Μπρούμα, ο οποίος ήταν μέσα και στα δύο γκολ του Ολυμπιακού. Ο Πορτογάλος εξτρέμ έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι κόντρα στο Βόλο και στις δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στο γεγονός ότι ο Ολυμπιακός πρέπει πάντα να νικάει.

Αναλυτικά ο Μπρούμα μίλησε:

Για το αν περίμενε τόσο δύσκολο το παιχνίδι: Ξέραμε ότι θα είναι δύσκολο και ξέραμε ότι έπρεπε να δουλέψουμε πολύ για να πάρουμε αποτέλεσμα. Προσπαθήσαμε να παίξουμε με υπομονή για να πάρουμε το αποτέλεσμα το κάναμε και μας αξίζουν συγχαρητήρια.

Για τις στατικές φάσεις: Νομίζω ότι όλα μπορούν να συμβούν στο ποδόσφαιρο. Είναι αλήθεια ότι έχουμε δεχτεί αρκετά γκολ από στατικές φάσεις και πρέπει να δουλέψουμε για να μη συμβαίνει.

Για την κόπωση: Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα που πρέπει να νικάει σε όλα τα παιχνίδια. Αυτό έπρεπε να κάνουμε σήμερα και αυτό κάναμε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και γιατί έρχεται ένα παιχνίδι για το Κύπελλο και πρέπει να προκριθούμε.

Για την ασίστ στον Φορτούνη: Είμαι χαρούμενος που του έδωσα την ασίστ και πρέπει να συγκεντρωθούμε στο παιχνίδι της Πέμπτης.