Αγωνία για Σεμέδο στον Ολυμπιακό

Πρόβλημα με τον Ρούμπεν Σεμέδο προέκυψε στον Ολυμπιακό με τον Πορτογάλο να γίνεται αλλαγή στο παιχνίδι με τον Βόλο.

Αγωνία για Σεμέδο στον Ολυμπιακό

Έντονη ανησυχία έχει προκαλέσει ο Ρούμπεν Σεμέδο. Στο 34' της αναμέτρησης με τον Βόλο ο Πορτογάλος στόπερ επιχειρούσε να μαρκάρει τον Σωτήρη Νίνη. Στην προσπάθεια του να σταματήσει τον Έλληνα μεσοπιθετικό ο Σεμέδο γλίστρησε και φάνηκε να τραυματίζεται στο αριστερό του γόνατο.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού βρέθηκε αμέσως στο χορτάρι και έτρεξε πάνω του ο επικεφαλής του ιατρικού επιτελείο, ο Χρήστος Θέος. Ο ποδοσφαιριστών των πρωταθλητών Ελλάδας πονούσε στο αριστερό του γόνατο με τον γιατρό του Ολυμπιακού να τον εξετάζει επί τόπου.

Στη συνέχεια γύρισε προς τον πάγκο και έκανε νόημα ότι ο Σεμέδο πρέπει να γίνει αλλαγή όπως και συνέβη με τον Σωκράτη να παίρνει τη θέση του. Το θέμα για τους "ερυθρόλευκους" πλέον έχει να κάνει με το μέγεθος της ζημιάς που έχει υποστεί ο Ρούμπεν Σεμέδο. Είναι έντονη η ανησυχία των Πειραιωτών, αφού υπάρχουν τα παιχνίδια με την Άρσεναλ.

Είμαστε σε αναμονή των εξετάσεων για τον Ρούμπεν Σεμέδο για να φανεί το μέγεθος της ζημιάς. Πάντως ο παίκτης δεν έφυγε από το γήπεδο υποβασταζόμενος και ούτε σφαδάζοντας.