Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Βόλο

Να επιστρέψει στις επιτυχίες θέλει ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον Βόλο και ο Πέδρο Μαρτίνς εμπιστεύεται τα βασικά του στελέχη για την ενδεκάδα.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού για το ματς με τον Βόλο

Στο Πανθεσσαλικό κόντρα στον Βόλο δοκιμάζεται ο Ολυμπιακός για την 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. Η ομάδα του Πειραιά προέρχεται από τη μεγάλη πρόκριση επί της Αϊντχόφεν για το Europa League, αλλά θέλει να επιστρέψει στις νίκες και στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Οι "ερυθρόλευκοι" μετρούν δύο σερί ματς με Παναθηναϊκό και Άρη που δεν κατάφεραν να νικήσουν και θέλουν να βάλουν ένα τέλος σε αυτό. Ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ένα πολύ βαρύ πρόγραμμα με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Έτσι ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να εμπιστευτεί τους βασικού και σε αυτό το παιχνίδι. Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Πειραιά έχει μπροστά της, την Πέμπτη το ματς με τον Άρη για το Κύπελλο Ελλάδας ο 50χρονος κόουτς πάει με βασική ενδεκάδα στο Βόλο.

Ο 50χρονος κόουτς επέλεξε τον Ζοσέ Σα κάτω από τα δοκάρια. Ο Λαλά ξεκινάει στο δεξί άκρο της άμυνας με τον Ρέαμπτσιουκ να παίζει αριστερά. Μπα και Σεμέδο θα αγωνιστούν στο κέντρο της άμυνας.

Στα χαφ ξεκινούν Εμβιλά και Καμαρά με τον Φορτούνη να παίζει μπροστά τους. Μπρούμα και Βαλμπουενά επιλέχθηκαν για τα άκρα της επίθεσης με τον Ελ Αραμπί να παίζει στην κορυφή της επίθεσης.