Σουρλής: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» (vid)

Με δηλώσεις του στη NOVA ο Βασίλης Σουρλής αναφέρθηκε στην πρόκριση επί της Αϊντχόφεν, στο ματς με το Βόλο αλλά και στη συνέχεια του Ολυμπιακού

Σουρλής: «Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα» (vid)

Το δικό του σχόλιο για την πρόκριση του Ολυμπιακού στους «16» του Europa League έκανε στη NOVA ο Βασίλης Σουρλής.

Ο νεαρός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο ματς του πρωταθλήματος με το Βόλο αλλά και στη δύσκολη συνέχεια των «ερυθρόλευκων» τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πρόκριση κόντρα στην Αϊντχόφεν: «Ήταν πολύ μεγάλη πρόκριση το θέλαμε από την αρχή, το είχαμε δείξει και στο πρώτο παιχνίδι ότι ήμασταν καλύτερη ομάδα και ότι έπρεπε να περάσουμε. Στη ρεβάνς τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα θέλαμε αλλά είχαμε πίστη και το γκολ του Χασάν ήταν μία δικαίωση».

Για το ματς με το Βόλο: «Έχουμε πολλά ματς μπροστά μας. Εάν είμαστε συγκεντρωμένοι και ποιοτικοί δεν θα έχουμε κανένα απολύτως πρόβλημα. Ο Βόλος είναι μία καλή ομάδα προσπαθεί να παίξει ποδόσφαιρο αλλά πιστεύω ότι εμείς είμαστε καλύτερη ομάδα και εάν μπούμε όπως πρέπει στον αγώνα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα».

Για τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια: «Δεν είναι δύσκολο γιατί λόγω του κορονοϊού δεν έχει καθόλου κόσμου και είναι σαν να παίζουμε στο γήπεδο μας δεν έχουμε να φοβηθούμε κάτι».