Λαμία – ΑΕΛ: Ορίστηκε για τις 10 Μαρτίου

Ορίστηκε ο αγώνας Λαμία – ΑΕΛ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Είναι η αναμέτρηση που δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω της υπόθεσης με τα δελτία της ομάδας της Λάρισας. Το ματς θα γίνει κανονικά στις 10 Μαρτίου.

Λαμία – ΑΕΛ: Ορίστηκε για τις 10 Μαρτίου

Η αναμέτρηση της Λαμίας με την ΑΕΛ ορίστηκε να διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε σήμερα (1/3) το πρωί την απόφασή της για το ματς της 21ης αγωνιστικής που δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω της υπόθεσης με τα δελτία της ομάδας της Λάρισας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ για το θέμα προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, δικαιώθηκε και από τη στιγμή που και ο αθλητικός δικαστής της Super League ανακοίνωσε πως ο αγώνας θα πρέπει να οριστεί σε νέα ημερομηνία, σήμερα (1/3) έγινε γνωστό πως θα έχουμε σέντρα στο «Αθανάσιος Διάκος» την Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 17.15

«Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 34/23.02.2021 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΑΕΛ της 21ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, ορίζεται την Τετάρτη 10.03.2021 και ώρα 17:15» αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (1/3) το πρωί η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης στην πόλη της Φθιώτιδας δεν θα υπάρχει καμία εκκρεμότητα για τη μεγάλη κατηγορία, ενώ πλησιάζουμε προς το φινάλε της κανονικής περιόδου.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας