Λαμία – ΑΕΛ: Ορίστηκε για τις 10 Μαρτίου

Ορίστηκε ο αγώνας Λαμία – ΑΕΛ για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Είναι η αναμέτρηση που δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω της υπόθεσης με τα δελτία της ομάδας της Λάρισας. Το ματς θα γίνει κανονικά στις 10 Μαρτίου.

Λαμία – ΑΕΛ: Ορίστηκε για τις 10 Μαρτίου

Η αναμέτρηση της Λαμίας με την ΑΕΛ ορίστηκε να διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου. Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος ανακοίνωσε σήμερα (1/3) το πρωί την απόφασή της για το ματς της 21ης αγωνιστικής που δεν ξεκίνησε ποτέ λόγω της υπόθεσης με τα δελτία της ομάδας της Λάρισας.

Η ΠΑΕ ΑΕΛ για το θέμα προσέφυγε στο διαιτητικό δικαστήριο της ΕΠΟ, δικαιώθηκε και από τη στιγμή που και ο αθλητικός δικαστής της Super League ανακοίνωσε πως ο αγώνας θα πρέπει να οριστεί σε νέα ημερομηνία, σήμερα (1/3) έγινε γνωστό πως θα έχουμε σέντρα στο «Αθανάσιος Διάκος» την Τετάρτη 10 Μαρτίου στις 17.15

«Ανακοινώνεται ότι, κατόπιν της υπ’ αριθμ. 34/23.02.2021 απόφασης του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, ο αγώνας ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΑΕΛ της 21ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Super League Interwetten, ορίζεται την Τετάρτη 10.03.2021 και ώρα 17:15» αναφέρει στην ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα (1/3) το πρωί η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος.

Με τη διεξαγωγή της αναμέτρησης στην πόλη της Φθιώτιδας δεν θα υπάρχει καμία εκκρεμότητα για τη μεγάλη κατηγορία, ενώ πλησιάζουμε προς το φινάλε της κανονικής περιόδου.