Βόλος: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Χωρίς άγχος ο Βόλος περιμένει τη Δευτέρα (1/3) τον νταμπλούχο Ολυμπιακό. Οι επιλογές του προπονητή των Θεσσαλών, Άνχελ Λόπεθ για τον αγώνα με αντίπαλο τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας.

Βόλος: Η αποστολή για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε την Κυριακή (28/2) για την ομάδα του Βόλου ενόψει της εντός έδρας αναμέτρησης με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Οι Θεσσαλοί χωρίς άγχος θα προσπαθήσουν για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, απέναντι στον πρωτοπόρο του πρωταθλήματος, έχοντας στο μυαλό τους βέβαια και την αναμέτρηση του Κυπέλλου με την ΑΕΚ που ακολουθεί την Πέμπτη. Είναι η ρεβάνς του 4-2 του πρώτου αγώνα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό τώρα δεν υπάρχουν ιδιαίτερα αγωνιστικά προβλήματα, εκτός από τα γνωστά φυσικά των Ντεντάκη, Περέα. Ο πρώτος σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμος αφού προέρχεται από τραυματισμό ενώ ο δεύτερος είναι εκτός λόγω καρτών. Είναι τιμωρημένος και θα εκτίσει ποινή.

Η μοναδική αλλαγή σε σχέση με τις προηγούμενες αναμετρήσεις είναι η επιστροφή του Μπουένο, ο οποίος είχε τραυματιστεί στον αγώνα με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έμεινε εκτός για αρκετό καιρό αλλά τώρα είναι καλά και μπορεί να βοηθήσει.

Στην αποστολή του Βόλου βρίσκονται οι Γκαραβέλης, Κλέιμαν, Φεράρι, Σάντσες, Κολόμπο, Τέκιο, Μήτογλου, Γκρίλο, Τσοκάνης, Κρητικός, Νίνης, Μαρτίνες, Μπαριέντος, Ρενάτο, Ριένστρα, Μίλοκ, Κιάκος, Μπαρτόλο, Δουβίκας, Μπουένο.