Μπόλονι: «Δυστυχώς εμείς είμαστε που ερχόμαστε από πίσω»

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Λάζλο Μπόλονι μίλησε για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά και τον αγώνα με την ΑΕΚ λέγοντας: «Αν για κάτι λυπάμαι είναι το γκολ που δεχτήκαμε».

Μπόλονι: «Δυστυχώς εμείς είμαστε που ερχόμαστε από πίσω»

Άρεσε στον Λάζλο Μπόλονι ο Παναθηναϊκός του δευτέρου ημιχρόνου στον αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΚ. Αυτό τόνισε στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα ο Ρουμάνος προπονητής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο προπονητής του Παναθηναϊκού:

«Δεν είδαμε ένα μεγάλο ντέρμπι, ούτε ένα θεαματικό παιχνίδι. Θέλαμε να κρατήσουμε μία ισορροπία όσον αφορά την τακτική μας. Πάνω κάτω αυτό καταφέραμε, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Θα θέλαμε να είχαμε μεγαλύτερη κατοχή και μεγαλύτερη επιθετική παρουσία. Έχω την εντύπωση ότι στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν κάτω από το επίπεδο μας και ενδεχομένως να αισθανθήκαμε μία μικρή υπεροχή από πλευράς ΑΕΚ. Είμαι ικανοποιημένος από αυτά που πετύχαμε στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί πήγαμε το παιχνίδι εκεί που επιθυμούσαμε. Από τη στιγμή που πετύχαμε το γκολ δεν πιεστήκαμε πολύ. Αν για κάτι λυπάμαι είναι το γκολ που δεχτήκαμε. Ουσιαστικά είχαμε τρεις φορές τη δυνατότητα να διώξουμε τη μπάλα, αλλά δεν το πετύχαμε. Πήρε ξανά τη μπάλα ο αντίπαλος και δεχτήκαμε το γκολ».

Για τη συνέχεια: «Δυστυχώς εμείς είμαστε που ερχόμαστε από πίσω. Αν αναλογιστεί κανείς ότι κάποια στιγμή βρεθήκαμε στη 12η θέση και σήμερα παίζαμε για να φτάσουμε όσο το δυνατόν ψηλότερα, υπάρχει μεγάλη προσπάθεια σε όλη αυτή την πορεία. Καταλαβαίνετε ότι υπήρχαν αγώνες που δεν τα καταφέραμε. Είναι μία πορεία, όπου προσπαθούμε να φτάσουμε ψηλότερα. Ελπίζω με την επιστροφή κάποιων παικτών θα βρεθούμε σε μία κατάσταση να βελτιωθούμε».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας