Αυτοπεποίθηση και νίκη - πρόκριση επί του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Γκάνεα

Για τη σημασία της νίκης του Άρη επί του Ατρόμητου και τη σχέση που αυτή μπορεί να έχει με τον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό, μίλησε ο Κρίστιαν Γκάνεα.

Αυτοπεποίθηση και νίκη - πρόκριση επί του Ολυμπιακού σύμφωνα με τον Γκάνεα

Η νίκη έδωσε αυτοπεποίθηση στον Άρη κι αυτό είναι πιθανό να παίξει ρόλο στον αγώνα με αντίπαλο τον Ολυμπιακό. Αυτό υποστήριξε εμμέσως πλην σαφώς ο Κρίστιαν Γκάνεα μετά την επικράτηση του Άρη επί του Ατρόμητου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Για την απόδοσή του: «Θέλω να συγχαρώ την ομάδα για το πλήρες παιχνίδι που έκανε. Ηταν σημαντικό να κερδίσουμε και να ανέβουμε ξανά στη 2η θέση. Πήγαν όλα πολύ καλά, για μένα και την ομάδα. Περισσότερο όμως είχαμε επιτυχία ως σύνολο».

Για το γκολ που πέτυχε, έναν χρόνο μετά από εκείνο στη Βιτορούλ: «Όντως είχε έναν χρόνο… Ήταν τιμή μου να συνεργαστώ με τον Γκεόργκι Χάτζι. Δεν έχω εμμονή με το γκολ. Δουλεύω για να είμαι αποτελεσματικός. Απλώς σήμερα προέκυψε ένα πολύ όμορφο γκολ και μία έξτρα ικανοποίηση για μένα».

Για το 15ο μηδέν παθητικό του Αρη φέτος: «Η ομάδα μας λειτουργεί πολύ καλά αμυντικά. Είναι κλειδί η καλή δουλειά στην προπόνηση για την αμυντική συνοχή που έχουμε. Ένας πρώτος παράγοντας για ένα καλό αποτέλεσμα, είναι το μηδέν στην άμυνα».

Για τα παιχνίδι με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ: «Το 3-0 είναι πολύ καλό και μας γεμίζει αυτοπεποίθηση εν όψει αυτών των αγώνων. Τώρα πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό για να προκριθούμε».