Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Όλα τα λεφτά η ευκαιρία του Αραμπούλι (highlights)

Στο 0-0 έμειναν Λαμία και ΠΑΣ Γιάννινα σε έναν αγώνα όπου όλα τα λεφτά ήταν η ευκαιρία του Αραμπούλι στο 66ο λεπτό της αναμέτρησης αλλά και η σωτήρια επέμβαση του Επασί στις καθυστερήσεις στην...γκάφα του Γκαζαριάν. Οι γηπεδούχοι...έπιασαν τον ΟΦΗ και με αγώνα λιγότερο ενώ οι φιλοξενούμενοι στρέφουν την προσοχή τους στη ρεβάνς με τον Παναθηναϊκό για το Κύπελλο Ελλάδας

Λαμία - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0: Όλα τα λεφτά η ευκαιρία του Αραμπούλι (highlights)

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο, με τις δυο ομάδες να προσπαθούν να επιβάλουν τον ρυθμό τους χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έλειψε η πολύ μεγάλη ευκαιρία βέβαια, αν και Λαμία, ΠΑΣ Γιάννινα έπαιξαν ανοιχτό ποδόσφαιρο, με διάθεση, χωρίς όμως το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Το πρώτο δεκάλεπτο στην επανάληψη ήταν παρόμοιο αλλά μετά το 55’ η Λαμία ανέβηκε, κράτησε μπάλα, την κυκλοφόρησε καλά, έβγαλε παίκτες από τα άκρα, άνοιξε το παιχνίδι της και έφτασε με αξιώσεις στην αντίπαλη εστία με τον Αραμπούλι στο 66’ να έχει την πολύ μεγάλη ευκαιρία με τον Αραμπούλι.

Ο Γιαννίκης λίγα λεπτά επενέβη από τον πάγκο, φρέσκαρε τη μεσαία γραμμή και την επίθεσή του και αυτό λειτούργησε ευεργετικά με τον ΠΑΣ Γιάννινα να ισορροπεί μετά το ξέσπασμα της Λαμίας.

Μάλιστα στην τελευταία φάση του αγώνα, ο ΠΑΣ Γιάννινα λίγο έλειψε να...κλέψει το τρίποντο μετά την γκάφα του Γκαζαριάν, αλλά ο εξαιρετικός σήμερα Επασί ήταν εκεί που έπρεπε και πρόλαβε τον Μιλιντσεάνου.

ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ

Γήπεδο: «Αθανάσιος Διάκος»

Λαμία – ΠΑΣ Γιάννινα 0-0

Διαιτητής: Παπαδόπουλος (Μακεδονίας)

Σκόρερ: -

Κίτρινες: Επασί, Καραμάνος, Κάστρο, Τζανετόπουλος, Ντομίνγκεθ

Οι συνθέσεις...

ΛΑΜΙΑ (Γρηγορίου): Επασί – Σκόνδρας, Τζανετόπουλος, Αντέτζο, Μαρτίνεθ – Μπεχαράνο, Τζανδάρης – Ρόμανιτς (58’ Μπα) (73’ λ. τρ. Γκαζαριάν), Ντέλετιτς (88' Πίτι), Καραμάνος – Αραμπούλι

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιαννίκης): Λοντίγκιν – Σάλιακας, Εραμούσπε, Κάργας, Πίρσμαν – Κάστρο (78' Λιάσος), Ντομίνγκεθ – Καρτάλης, Ελευθεριάδης (73’ Μπρένερ), Παμλίδης (90' Παντελάκης) – Κρίζμαν (73’ Μιλιντσεάνου)