Μάντζιος: «Σημαντική νίκη, θέλουμε να μείνουμε ψηλά» (vid)

Σημαντική χαρακτήρισε τη νίκη του Άρη επί του Ατρόμητου με 3-0 ο Άκης Μάντζιος με δηλώσεις του στη NOVA.

Μάντζιος: «Σημαντική νίκη, θέλουμε να μείνουμε ψηλά» (vid)

Ο Άρης επικράτησε του Ατρόμητου με 3-0 στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League 1. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης πήρε τους τρεις βαθμούς και ανέβηκε στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Άρης-Ατρόμητος 3-0: Ξανά δεύτερος, με «ξανθούς» και Σίλβα!

Μετά το τέλος του αγώνα ο Άκης Μάντζιος παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA τονίζοντας πως η νίκη ήταν σημαντική καθώς στόχος του Άρη είναι να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του Άρη:

Για το ματς: «Σίγουρα θέλαμε να είχαμε όλα τα στοιχεία που εμφανίσαμε μέχρι σήμερα. Είχαμε χαμηλό τέμπο σε κάποια σημείο αλλά αποτελεσματικότητα. Σε άλλα σημεία είχαμε υψηλό τέμπο αλλά μας έλειψε μια καλή επιλογή-τελική. Ήταν ένα γεμάτο παιχνίδι από την πλευρά μας. Στο αμυντικό κομμάτι δεν κινδυνέψαμε ήταν μια σημαντική νίκη, συγχαρητήρια στα παιδιά και ετοιμαζόμαστε για τα επόμενα».

Για τη σημαντικότητα της νίκης: «Είναι σημαντική νίκη γιατί είμαστε δεύτεροι γιατί θέλουμε να μείνουμε ψηλά να φτάσουμε ως το τέλος και να τερματίσουμε ψηλά γίνεται. Επίσης είναι σημαντικό για την καλή εικόνα και την πορεία. Από εκεί και πέρα το παιχνίδι της Πέμπτης είναι διαφορετικό είναι μια διοργάνωση που μας ενδιαφέρει, πρέπει να ξεκουραστούμε και να ετοιμαστούμε».

Για την άμυνα του Άρη και τις συνεργασίες: «Είναι σημαντικό η ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό πρέπει να στηρίζεται στην αμυντική της λειτουργεία και όχι στην άμυνα. Η ομάδα πρεσάρει με ένταση. Δουλεύουμε τις συνεργασίες και σε άλλα παιχνίδια, μερικές φορές μας λείπει μια καλή τελική είναι κάτι που δουλεύουμε».