Μπρούμα: «Νιώθω καλά, βρίσκομαι σε μία καλή στιγμή» (vid)

Δηλώσεις στην κάμερα της NOVA παραχώρησε ο Μπρούμα αναφορικά με την πρόκριση επί της Αϊντχόφεν, το ματς με το Βόλο και τη θητεία του στον Ολυμπιακό

Μπρούμα: «Νιώθω καλά, βρίσκομαι σε μία καλή στιγμή» (vid)

Έτοιμος να προσφέρει τα μέγιστα στον Ολυμπιακό έως το τέλος της σεζόν δήλωσε ο Μπρούμα στην κάμερα της NOVA.

Ο μεσοεπιθετικός των «ερυθρόλευκων» αναφέρθηκε στην πρόκριση επί της πρώην του ομάδας, Αϊντχόφεν, αλλά και στο ματς της Δευτέρας (1/3, 19:30) με αντίπαλο το Βόλο.

Παράλληλα σχολίασε και τη δική του απόδοση με τη φανέλα των Πειραιωτών δίνοντας το σύνθημα ενόψει της δύσκολης συνέχειας τόσο σε Ελλάδα όσο και σε Ευρώπη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για την πρόκριση επί της Αϊντχόφεν που ήταν η πρώην του ομάδα: «Θέλω να συγκεντρωθώ στην ομάδα που βρίσκομαι τώρα και είμαι πολύ χαρούμενος που προκριθήκαμε αλλά πάνω από όλα πρέπει να συγκεντρωθούμε για τα επόμενα παιχνίδια».

Για την κλήρωση με την Άρσεναλ: «Θα είναι πολύ καλά παιχνίδια. Η Άρσεναλ είναι πολύ καλή ομάδα όπως και ο Ολυμπιακός. Μπορούμε να κάνουμε κάτι και οι δύο ομάδες οπότε σίγουρα θα είναι δύσκολο».

Για το ματς με το Βόλο: «Όλες οι ομάδες που παίζουν κόντρα στον Ολυμπιακό θέλουν να δείξουν πως αξίζουν. Το γνωρίζουμε αυτό, πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι και να προσπαθήσουμε να κερδίσουμε για να μη χάσουμε άλλους βαθμούς όπως στα προηγούμενα παιχνίδια».

Για την προσωπική του απόδοση: «Νιώθω καλά και είμαι έτοιμος για τα παιχνίδια που έρχονται να δώσω τα πάντα και εγώ και ο Ολυμπιακός βρισκόμαστε σε μία πολύ καλή στιγμή και είμαι έτοιμος να βοηθήσω».