Super League: Ματς ζωής και θανάτου στη Λάρισα, ντέρμπι στην Αθήνα

Τα ματς ΑΕΛ - Παναιτωλικός (28/2, 17:15) και Παναθηναϊκός - ΑΕΚ (28/2, 19:30) ξεχωρίζουν από το πρόγραμμα της ημέρας (28/2) για την 24η αγωνιστική της Super League.

Super League: Ματς ζωής και θανάτου στη Λάρισα, ντέρμπι στην Αθήνα

Συνεχίζεται η δράση στην 24η αγωνιστική της Super League την Κυριακή, 28 Φεβρουαρίου, με τέσσερις συναρπαστικές αναμετρήσεις σε Θεσσαλονίκη, Λάρισα, Λαμία και Αθήνα.

Στις 15:00 Άρης και Ατρόμητος τίθενται αντιμέτωποι στο «Κλ. Βικελίδης». Ο Άκης Μάντζιος δεν υπολογίζει για την αναμέτρηση τους Ματέο Γκαρσία και Ματίγια. Για τους Περιστεριώτες, θα απουσιάσουν για διάφρους λόγους από το ματς οι Μαυρομμάτης, Σάλομον, Γιαννιώτης και Κιβρακίδης.

Στις 17:15 η Λαμία υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα, σε ένα κρίσιμο ματς για την βαθμολογία της «ουράς». Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η αποστολή των γηπεδούχων. Στον αντίποδα, οι Ηπειρώτες θα παραταχθούν χωρίς τους Λεό, Σιόντη και Οικονομόπουλος.

Την ίδια ώρα (17:15) η ΑΕΛ φιλοξενεί στο Αλκαζάρ τον Παναιτωλικό, σε ένα ματς ζωής και θανάτου, με τη νίκη να είναι μονόδρομος. Εκπλήξεις και αλλαγές στην αποστολή των «βυσσινί» με τον Μπάγιτς να μένει εκτός και τον Σουλούκο να παίρνει τη θέση του. Εκτός έμειναν οι Μιχαήλ, Γκράουρ, Τσόσιτς και Καρανίκας, ενώ συμπεριλήφθηκαν οι Μπέρτος και Μούζεκ. Ο Φέστα εκτός και τους Σπαρβ και Μουκάντζο, ενώ υπολογίζεται ο «κομμένος» Τρούγιτς! Ο Τραϊανός Δέλλας, από την άλλη, άφησε εκτός αποστολής τον τραυματία Μπαρμπόσα.

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στη Λεωφόρο, όπου στις 19:30 Παναθηναϊκός και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο αθηναϊκό ντέρμπι. Οι «πράσινοι» θα παραταχθούν χωρίς τον Σένκεφελντ, ωστόσο το «παρών» θα δώσει ο Ιωαννίδης. Στην αποστολή της Ένωσης συμπεριλήφθηκαν οι Σάκχοφ και Βασιλαντωνόπουλος, ενώ εκτός έμειναν οι Ολιβέιρα, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκης, Σαμπανάτζοβιτς, Σαρδέλης, Γαλανόπουλος και Σιμόες.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 24ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 27/2
Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ 2-1
Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 2-1

Κυριακή 28/2
15:00 Άρης - Ατρόμητος
17:15 Λαμία-ΠΑΣ Γιάννινα
17:15 ΑΕΛ - Παναιτωλικός
19:30 Παναθηναϊκός - ΑΕΚ

Δευτέρα 1/3
19:30 Βόλος - Ολυμπιακός

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ