Ζίβκοβιτς: «Μέχρι τέλους για τη δεύτερη θέση» (vid)

Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Αστέρα Τρίπολης δήλωσε ότι η ομάδα του θα κάνει τα πάντα για να πάρει τη δεύτερη θέση.

Ζίβκοβιτς: «Μέχρι τέλους για τη δεύτερη θέση» (vid)

Ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να φύγει νικητής από την Τρίπολη, αφού έχασε με σκορ 2-1 από τον Αστέρα και δίνει μάχη να βρίσκεται στη δεύτερη θέση πριν ξεκινήσουν τα πλέι οφ. Ο Άντριγια Ζίβκοβιτς στις δηλώσεις του μετά το τέλος τόνισε ότι η ομάδα του θα παλέψει μέχρι τέλους για τη 2η θέση.

Αναλυτικά ο Άντριγια Ζίβκοβιτς μίλησε…

Για το τι έφταιξε και ο ΠΑΟΚ έφυγε με άδεια χέρια από την Τρίπολη: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε μια καλή ομάδα. Θέλαμε να κερδίσουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Μετά τα δύο γκολ που δεχτήκαμε, προσπαθήσαμε να κάνουμε την ανατροπή αλλά δεν τα καταφέραμε. Πρέπει να είμαστε περισσότερο συμπαγείς στο παιχνίδι μας».

Για την εβδομάδα που πέρασε και την κατάσταση του ίδιου και του Τζόλη, που δεν ξεκίνησαν βασικοί: «Δεν θέλω να μιλήσω πολύ γι' αυτό. Είχα ένα πρόβλημα, δεν ήμουν έτοιμος να ξεκινήσω από την αρχή και να παίξω όλο το παιχνίδι, γι' αυτό και δεν ξεκίνησα».

Για το αν ο ΠΑΟΚ προλαβαίνει να βρεθεί δεύτερος πριν την έναρξη των play-off, με τα δύο ντέρμπι κόντρα σε Άρη και Παναθηναϊκό: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους. Είναι δύσκολο αλλά δεν θα τα παρατήσουμε καθόλου».