Σίτο: «Καρφώνεται στο μυαλό μας η ιδέα της Ευρώπης (vid)

Ο Σίτο μίλησε για τη νίκη του Αστέρα Τρίπολης επί του ΠΑΟΚ και παραδέχτηκε ότι πλέον στην ομάδα του έχουν αρχίσει να σκέφτονται την Ευρώπη.

Σίτο: «Καρφώνεται στο μυαλό μας η ιδέα της Ευρώπης (vid)

Ο Αστέρας Τρίπολης πέτυχε μία σημαντική νίκη επί του ΠΑΟΚ με τον Σίτο να είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός άνοιξε το δρόμο προς τη νίκη και στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα τόνισε ότι η ομάδα της Αρκαδίας μπορεί να ονειρεύεται και την έξοδο της στην Ευρώπη.

Αναλυτικά ο Σίτο μίλησε:

Για τη φάση του γκολ: «Με είδε ο Ρεγκίς, έκανε τη βαθιά μπαλιά κι από κει και πέρα εγώ βρήκα το χώρο για να σκοράρω. Μόλις έφυγε από μένα η μπάλα ήμουν σίγουρος ότι θα μπει μέσα, γι' αυτό γύρισα και πήγα αμέσως να πανηγυρίσω».

Για το γεγονός ότι σκόραρε κόντρα σε μεγάλη ομάδα: «Αυτή τη στιγμή η αλήθεια είναι ότι είμαι πολύ ευτυχισμένος γιατί καταφέραμε να πάρουμε τους 3 βαθμούς και να ανεβούμε στη βαθμολογία. Εγώ πάντα κάνω αυτό που μου ζητείται και συνήθως είναι αυτό το μαν-του-μαν. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω».

Για το κατά πόσο βοηθά στην καλή απόδοση ένα καλό ξεκίνημα: «Η ψυχολογία είναι τα πάντα στο ποδόσφαιρο και στο γήπεδο. Η αλήθεια είναι ότι όταν οι πρώτες σου ενέργειες είναι καλές, σου δίνουν την ώθηση για να συνεχίσεις».

Για το ενδεχόμενο να βγει η ομάδα του στην Ευρώπη: «Ναι, γιατί όχι; Εχει αρχίσει να καρφώνεται σαν ιδέα στο μυαλό, γιατί όταν κερδίζεις ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Παναθηναϊκός, αρχίζει και σου εντυπώνεται στο κεφάλι. Επομένως, γιατί όχι;».