Γκαρσία: «Δεν κοιτάζουμε μόνο το σήμερα, αλλά και το μέλλον» (vid)

Δηλώσεις στη NOVA παραχώρησε ο Πάμπλο Γκαρσία μετά την ήττα του ΠΑΟΚ στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης με 2-1.

Γκαρσία: «Δεν κοιτάζουμε μόνο το σήμερα, αλλά και το μέλλον» (vid)

Την ήττα στην έδρα του Αστέρας Τρίπολης με 2-1 γνώρισε ο ΠΑΟΚ για την 24η αγωνιστική της Super League 1.

Αστέρας Τρίπολης - ΠΑΟΚ 2-1: Κακός του δαίμονας με... ισπανική υπογραφή!

Μετά το τέλος του αγώνα ο Πάμπλο Γκαρσία παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA τονίζοντας πως στόχος των «ασπρόμαυρων» δεν είναι μόνο το παρών αλλά και το μέλλον.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο προπονητής του ΠΑΟΚ: «Η αλήθεια είναι πως παρά τις ευκαιρίες μας για γκολ, μας έλειψε η κίνηση στον χώρο. Αν και είχαμε την κατοχή δεν μπορέσαμε να διασπάσουμε όπως θέλουμε την άμυνα του Αστέρα Τρίπολης. Είναι πολύ καλή ομάδα. Από την πλευρά μας συνεχίζουμε τη δουλειά και θα δουλέψουμε εν όψει της συνέχειας.

Έτσι είναι το ποδόσφαιρο με τους μικροτραυματισμούς και τις ατυχίες. Σίγουρα όσοι παίζουν πρέπει να αρπάξουν την ευκαιρία για να αποδείξουν πως μπορούν να προσφέρουν. Όλοι την έχουν πάρει και άπαντες πρέπει να δουλέψουμε και να βελτιωθούμε.

Αυτό που θέλουμε είναι ο ΠΑΟΚ να παίζει καλά. Οι νίκες θα έρθουν μέσα από αυτό. Πρέπει να λειτουργούμε καλύτερα και να αποβάλλουμε τις περιόδους με νευρικότητα και να φτιάξουμε τις βάσεις για την καλύτερη δυνατή ομάδα. Δεν κοιτάζουμε μόνο το σήμερα, αλλά και το μέλλον με στόχο τη δημιουργία μιας δυνατής ομάδας».