Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ 2-1: «Δώρο» το τρίποντο! (highlights)

Ο ΟΦΗ ήταν καλύτερος στη Ριζούπολη, έχασε ευκαιρίες, βρέθηκε πίσω στο σκορ, ισοφάρισε αλλά ο Απόλλων Σμύρνης χαμογέλασε στο τέλος (84') με τον Ιωαννίδη να σημειώνει το 2-1, μετά το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Σωτηρίου. Όγδοη σερί ήττα για την ομάδα του Ηρακλείου. 

Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ 2-1: «Δώρο» το τρίποντο! (highlights)

Στη Ριζούπολη, ο Απόλλων Σμύρνης χαμογέλασε στο τέλος, κερδίζοντας 2-1 τον ΟΦΗ και ανέβηκε ακόμη πιο ψηλά στη βαθμολογία.

Απόλλων Σμύρνης - ΟΦΗ 2-1: Το τραγικό λάθος του Σωτηρίου στο γκολ του Ιωαννίδη (vid)

Οι Κρητικοί...αυτοκτόνησαν. Ήταν καλύτεροι και μπορεί να βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο 17’ με το γκολ του Ντάουντα, απάντησαν όμως με τον Στάρτζεον στο 27’ και στη συνέχεια είχαν αρκετές ευκαιρίες για να πάρουν και το προβάδισμα στο σκορ.

Τελικά όχι μόνο δεν κατάφεραν να κάνουν το 2-1 και να βάλουν τις βάσεις για να πάρουν μια νίκη, ύστερα από πάρα πολύ καιρό, αλλά στο 84' ο Σωτηρίου που δευτερόλεπτα πριν είχε πει όχι σε κεφαλιά του Ιωαννίδη με εντυπωσιακό τρόπο, έκανε τραγικό λάθος μετά την εκτέλεση κόρνερ του Τσαμπούρη και ο επιθετικός της ομάδας του Παράσχου, ο Ιωαννίδης, ο οποίος είχε περάσει στον αγώνα λίγα λεπτά νωρίτερα, σημείωσε ένα από τα πιο εύκολα γκολ στην καριέρα του.

Έτσι ο Απόλλων πήρε μια τεράστια νίκη, έχει ανέβει αρκετά ψηλά και δεν θα ανησυχήσει στα πλέι άουτ ενώ ο ΟΦΗ που δεν λέει να σηκώσει κεφάλι, έχει μπλέξει για τα καλά και πρέπει άμεσα να συνέλθει. Σήμερα ήταν καλός στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, είχε ευκαιρίες αλλά γκολ δεν έκανε και αντίθετα δέχθηκε δύο με σχετική ευκολία.

«ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ»

Γήπεδο: «Γεώργιος Καμάρας»

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ – ΟΦΗ 2-1

Διαιτητής: Γκορτσίλας (Μακεδονίας)

Σκόρερ: 17’ Ντάουντα, 84' Ιωαννίδης – 27’ Στάρτζεον

Κίτρινες: Σλίβκα, Μπαξεβανίδης, Στάικος

Οι συνθέσεις...

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Παράσχος): Βέρχουλστ – Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπρούσιτς – Κολ (88' Λαγός), Σλίβκα – Μπεντινέλι (46’ Χουχούμης), Φερνάντεθ (73' Τσαμπούρης), Τσιλούλης (32’ λ. τρ. Φατιόν) – Ντάουντα (73' Ιωαννίδης)

ΟΦΗ (Σίμος): Σωτηρίου – Ουές, Διαμαντής, Γιαννούλης, Κοροβέσης – Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Στάικος (87' Φερέιρα) – Σολίς (78' Σαρντινέρο), Στάρτζεον, Γρίβας