Αυτοί πάνε Αυστρία

Αποστολή 26 παικτών για το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας ανακοίνωσε ο Μαρτίνς. Εκτός ο υπό μεταγραφή Σεμπά.

Αυτοί πάνε Αυστρία

Ο Ολυμπιακός αναχωρεί την Δευτέρα για το Ζέεφελντ προκειμένου να πραγματοποιήσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας του και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους 26 παίκτες που θα ταξιδέψουν εκεί.

Στην αποστολή δεν είναι οι Χριστοδουλόπουλος, Φετφαζίδης, Ευαγγέλου που θα ενσωματωθούν από τον Ιούλιο στην προετοιμασία. Απουσιάζει ο Σεμπά που είναι υπό μεταγραφή σε ομάδα της Κίνας, όπως φυσικά και οι Ταχτσίδης, Οφόε, Εμενίκε που δεν υπολογίζονται και είναι σε αναζήτηση ομάδας. Δεν ταξιδεύει και ο Σιώπης που είναι υπό τιμωρία, για το αίτημά του να πάρει μεταγραφή ενώ ήδη άρχισε η προετοιμασία.

Εκτός από τους Γιαννιώτη και Χουτεσιώτη, ο Μαρτίνς πήρε στην αποστολή άλλους δύο γκολκίπερ, τον Σκαφίδα και τον 19χρονο Χρήστο Καράδαη. Μέσα είναι και ο πιτσιρικάς αριστερός μπακ Νικολής, ώστε να κάνει μπακ απ του Τσιμίκα, καθώς ο Κούτρης δεν είναι ακόμα έτοιμος για να μπει στο κανονικό πρόγραμμα. Νέα πρόσωπα οι Γκερέρο, Καμαρά, Μάνος και οι Γιαννιώτης, Μπουχαλάκης που επέστρεψαν με μεταγραφή και οι Μανθάτης, Σάλιακας, Τσιμίκας που γύρισαν από δανεισμό.

Αναλυτικά οι 26 παίκτες που θα πάνε στην Αυστρία: Ανδρούτσος, Μπουχαλάκης, Καμαρά, Χουτεσιώτης, Σισέ, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Ένγκελς, Φορτούνης, Γιαννιώτης, Γκερέρο, Καράδαης, Κούτρης, Μάνος, Μανθάτης, Μάριν, Νικολάου, Νικολής, Πάρντο, Ρομαό, Σάλιακας, Σκαφίδας, Τσιμίκας, Βέργος, Βρουσάι, Βούκοβιτς.