Μάντζιος: «Το είχε ανάγκη ο Μήτρογλου το γκολ»

Ο προπονητής του Άρη Άκης Μάντζιος μίλησε για το γκολ του Κώστα Μήτρογλου κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά και το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

Μάντζιος: «Το είχε ανάγκη ο Μήτρογλου το γκολ»

Για το γκολ που πέτυχε ο Κώστας Μήτρογλου κόντρα στον Ολυμπιακό, το επερχόμενο παιχνίδι με τον Ατρόμητο αλλά και την αποτελεσματικότητα που δείχνει ο Άρης στα εκτός έδρας περισσότερο απ΄ότι στα εντός, μίλησε ο Άκης Μάντζιος.

Αναλυτικά ο προπονητής του Άρη είπε στην κάμερα της Nova:

Για τον Μήτρογλου επεσήμανε: «Το είχε ανάγκη αυτό το γκολ. Η διάθεσή του και η προσπάθειά του γενικώς στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό, όμως, είναι που μας άφησε περισσότερο ικανοποιημένους. Περιμένουμε ότι θα μας βοηθήσει πολύ στα πλέι οφ».

Για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο ανέφερε: «Θέλει προσοχή ο Ατρόμητος. Χρειάζεται να είμαστε σοβαροί και να έχουμε υπομονή στο παιχνίδι μας. Οι ομάδες στην έδρα μας κλείνονται. Χρειάζεται, λοιπόν, να έχουμε υπομονή και να μείνουμε πιστοί στο πλάνο μας. Επίσης, πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί από την αρχή. Είναι επιτακτική η νίκη με τον Ατρόμητο. Δεν είναι, όμως, παιχνίδι χωρίς αύριο, γιατί υπάρχουν τα πλέι οφ. Πάντως, θέλουμε πολύ να νικήσουμε, για να μείνουμε ψηλά, αλλά και για να αποκτήσουμε διαφορά από τους αντιπάλους μας. Πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και να νικήσουμε! Σχεδόν σε όλη τη διάρκεια των 23 αγωνιστικών του πρωταθλήματος μέχρι τώρα είμαστε μέσα στην πρώτη τριάδα στον πίνακα. Αυτό κάτι λέει. Έχουμε αποκτήσει το σεβασμό όλου του κόσμου του ποδοσφαίρου. Έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Για την αποτελεσματικότητα στα εκτός έδρας παιχνίδια σε σχέση με τα εντός είπε: «Συνήθως οι ομάδες παίζουν πίσω, όπως έκανε ο Παναιτωλικός πρόσφατα. Δεν είναι, όμως, αυτή απολύτως η εξήγηση γιατί πάμε καλύτερα εκτός έδρας. Το λέω γιατί κι εκτός έδρας σε πολλά παιχνίδια είμαστε καλύτεροι και έχουμε την κυριαρχία. Άρα, δεν είναι η εξήγηση ότι εκτός έδρας έχουμε περισσότερους χώρους».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας