Μπόλονι: «Πολεμάμε με όλες μας τις δυνάμεις για να βγούμε Ευρώπη»

Δηλώσεις στη NOVA παραχώρησε ο Λάζλο Μπόλονι με αφορμή τον αγώνα του Παναθηναϊκού απέναντι στην ΑΕΚ

Μπόλονι: «Πολεμάμε με όλες μας τις δυνάμεις για να βγούμε Ευρώπη»

Την ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή (28/2, 19:30) ο Παναθηναϊκός στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League 1.

Με αφορμή τον αγώνα ο προπονητής των «πράσινων», Λάζλο Μπόλονι, παραχώρησε δηλώσεις στη NOVA τονίζοντας μεταξύ άλλων πως στόχος της ομάδας είναι η κατάκτηση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Πρόκειται για ένα (αθηναϊκό) ντέρμπι. Αναλύσαμε τον προηγούμενο αγώνα που χάσαμε με τον Παναιτωλικό με 1-0 και αμέσως μετά προσπαθήσαμε να ανακτήσουμε και να ξαναβρούμε τον ρυθμό μας και τη δυναμική μας στη διάρκειά της προετοιμασίας μας ώστε για να είμαστε έτοιμοι.

Ξέρετε όταν οι δύο μεγάλες της Αθήνας βρίσκονται αντιμέτωπες, οι υπόλοιποι μας κοιτάζουν από... μακριά. Αντιλαμβάνεστε πως υπάρχουν σημαντικά συνααισθήματα που ξυπνούν μέσα μας.

Με προβληματίζουν αρκετά κάποια θέματα υγείας. Ξέρω όμως πως κι άλλες ομάδες αντιμετωπίζουν τα ίδια θέματα, όμως κοιτάω το δικό μου σύνολο. Μην ξεχνάμε πως μετά την ΑΕΚ έχουμε κι άλλα σημαντικά ματς. Έτσι συζητάμε ώστε να βρούμε τον κατάλληλο συνδυασμό εν όψει και της συνέχειας.

Όταν παίζεις ένα παιχνίδι όπως αυτό, μπορούν να συμβούν πολλά πράγματα που μπορούν να το κρίνουν. Τόσο αμυντικά, αλλά και επιθετικά. Όμως ένας παράγοντας είναι αυτός του κινήτρου και της θέλησης να φτάσουμε στο αποτέλεσμα.

Η ΑΕΚ είναι ένας μεγάλος σύλλογος και μια καλή ομάδα. Μην ξεχνάμε πως έλαβε μέρος στα ευρωπαϊκά Κύπελλα και εμείς από την πλευρά πολεμάμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε να πετύχουμε κάτι αντίστοιχο, το να βγούμε στην Ευρώπη».