Απόλλων Σμύρνης: Η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ

Ο Απόλλων Σμύρνης ανακοίνωσε την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ το Σάββατο (27/2, 17:15) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής της Super League 1.

Απόλλων Σμύρνης: Η αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ

Με τη διεξαγωγή της σημερινής προπόνησης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Απόλλωνα Σμύρνης για το εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ το Σάββατο (27/2, 17:15) για την 24η αγωνιστικής της Super League 1.

Ο Γιώργος Παράσχος δεν μετρά απουσίες κόντρα στους Κρητικούς και μετά το τέλος του προγράμματος γνωστοποίησε την αποστολή της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Αναλυτικά η ενημέρωση του Απόλλωνα Σμύρνης:

«Ολοκληρώθηκε με τη σημερινή προπόνηση η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα Σμύρνης για τον εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας με αντίπαλο τον ΟΦΗ (Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021, 17:15) στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής ημέρας του πρωταθλήματος Super League Interwetten.

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο τεχνικός της ομάδας μας, Γιώργος Παράσχος ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή. Πρόκειται για τους Κότσαρη, Βέρουλστ, Μπρούσιτς, Χουχούμη, Λισγάρα, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδη, Κολ, Λαγό, Ιωαννίδη, Μπεντινέλι, Σλίβκα, Φερνάντεθ, Τσαμπούρη, Τσιλούλη, Μουνιέ, Ντάουντα, Κάλισιρ, Φατιόν, Κιτόκο».