Δικαιώθηκε η ΑΕΛ για Αραμπατζή

Ο Νίκος Αραμπατζής είχε στραφεί κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ ζητώντας να της αφαιρεθούν βαθμοί λόγω οικονομικών εκκρεμοτήτων που υπήρχαν απέναντί του και το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ δικαίωσε τους Θεσσαλούς

 

Δικαιώθηκε η ΑΕΛ για Αραμπατζή

Απορρίφθηκε η αίτηση ποινών του Νίκου Αραμπατζή κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Αναλυτικά οι αποφάσεις που ανακοινώθηκαν σήμερα, Πέμπτη (25/2) από το Διαιτητικό Δικαστήριο:

«Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων την από 18.12.2020 αίτηση του Νικολάου Αραμπατζή, πρώην επαγγελματία ποδοσφαιριστή, και την από 04.02.2021 πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ κατά της ΠΑΕ ΑΕΛ. Απορρίπτει την αίτηση, δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την πρόσθετη παρέμβαση.

Συνεκδικάζει αντιμωλία των διαδίκων την από 31.12.2020 και με αριθμό πρωτ. ΕΠΟ 23/4.1.2021 αίτηση του Μηνά Ιωσήπου και την πρόσθετη παρέμβαση του ΠΣΑΠ κατά της ΠΑΕ Αιγάλεω. Απορρίπτει την αίτηση, δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ’ ουσίαν την πρόσθετη παρέμβαση.

Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΦ Ιεράπετρας, μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Άγγελου Αμπντέλ Χαντί, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 370/2020 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται, εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας».