Καγκάβα: «Στο πρωτάθλημα υπάρχει σοβαρή απόσταση, να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να βγούμε Ευρώπη»

Ο Ιάπωνας άσος του ΠΑΟΚ, Σίντζι Καγκάβα μίλησε στην πατρίδα του για την μετακίνησή του στην ομάδα της Θεσσαλονίκης, τους στόχους αλλά και το ενδεχόμενο να κληθεί ξανά στην Εθνική ομάδα της χώρας του.

Καγκάβα: «Στο πρωτάθλημα υπάρχει σοβαρή απόσταση, να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να βγούμε Ευρώπη»

Για την απόφασή του να πει το ναι στον ΠΑΟΚ και να συνεχίσει την καριέρα του στο ελληνικό πρωτάθλημα, ο Καγκάβα είπε: «Μίλησα με τον προπονητή αρκετά και κατάλαβα ότι με ήθελε στην ομάδα. Είναι ένας προπονητής που ζητάει από τους ποδοσφαιριστές να παλεύουν και στην επίθεση και στην άμυνα και να αλλάζουν συνεχώς θέσεις στο γήπεδο. Είναι από την Ουρουγουάη κι έχει το στοιχείο του μαχητή».

Για τη μέχρι τώρα πορεία του ΠΑΟΚ και την απόσταση του από την κορυφή, ο Ιάπωνας τόνισε: «Στο πρωτάθλημα υπάρχει σοβαρή απόσταση, αλλά θα κάνω ό,τι καλύτερο μπορώ για να κατακτήσουμε το Κύπελλο και να βγούμε στην Ευρώπη. Δε με ενδιαφέρουν τα νούμερα πλέον, αλλά το να είμαι καλύτερος μέρα με τη μέρα. Αν έχεις αυτό στο μυαλό σου, τότε θα έρθουν και τα νούμερα και τα αποτελέσματα. Έχω εμπιστοσύνη στον εαυτό μου και πιστεύω ότι θα δείξω το καλό μου πρόσωπο».

Για το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Εθνική, ο έμπειρος Ιάπωνας, είπε: «Σίγουρα η Εθνική υπάρχει στο μυαλό μου. Πιστεύω ότι μπορώ να επιστρέψω κι εκεί».

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας