ΠΑΟΚ: Ο Τζόλης χάνει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης

Ούτε σήμερα (24/2) δεν κατάφερε να προπονηθεί στον ΠΑΟΚ ο Χρήστος Τζόλης και όπως όλα δείχνουν, θα χάσει το παιχνίδι του Σαββάτου στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα

ΠΑΟΚ: Ο Τζόλης χάνει το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης


Με ατομικό πρόγραμμα συνέχισαν και σήμερα (24/2) οι Χρήστος Τζόλης και Άνχελ Κρέσπο, ενόψει του αγώνα του Σαββάτου με τον Αστέρα Τρίπολης, εκτός έδρας.

Ο Χρήστος Τζόλης επρόκειτο να δοκιμάσει το πόδι του στη σημερινή προπόνηση αλλά κάτι τέτοιο δεν έγινε και ο νεαρός επιθετικός ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο και στο γυμναστήριο, ενώ μόνος του δούλεψε και ο Χοσέ Κρέσπο, κάτι που σημαίνει πως μειώνονται οι πιθανότητες να είναι έτοιμοι και κυρίως ο 19χρονος για την επερχόμενη αναμέτρηση.

Ο Δικέφαλος μετά τις νίκες επί του ΠΑΣ Γιάννινα και της Λαμίας θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί του κι προετοιμάζεται για την αναμέτρηση στο “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”.

Το τεχνικό επιτελείο έχει ρίξει το βάρος στην τακτική προκειμένου η ομάδα να διατηρήσει την ισορροπία και την συνολικά καλή ανασταλτική λειτουργία της και να περάσει από μια παραδοσιακά δύσκολη έδρα κόντρα σε έναν πολύ καλό αντίπαλο.