ΑΕΛ: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ΑΕΛ για τον αγώνα της Τετάρτης (24/2) με αντίπαλο τη Λαμία στο Στάδιο Αλκαζάρ. Ο προπονητής Τζιανλούκα Φέστα ανακοίνωσε την αποστολή.

ΑΕΛ: Η αποστολή για τον αγώνα με τη Λαμία

Νίκη και μόνο νίκη το σύνθημα στις τάξεις της ΑΕΛ ενόψει του αγώνα της Τετάρτης κόντρα στη Λαμία. Για την ομάδα της Λάρισας είναι ένα παιχνίδι χωρίς επιστροφή, σε μια εβδομάδα θα φιλοξενήσει στο Αλκαζάρ, τη Λαμία αρχικά και εν συνεχεία τον Παναιτωλικό.

Οι 22 ποδοσφαιριστές που επέλεξε για την αποστολή o Ιταλός τεχνικός των «βυσσινί» Τζιανλούκα Φέστα, είναι οι Νάγκι, Μπάγιτς, Μιχαήλ, Ζίζιτς, Τσόσιτς, Χουσίνο, Μπέρτος, Καρανίκας, Γκράουρ, Γιακιμόφσκι, Σπαρβ, Στίεφλερ, Ηλιάδης, Μιλοσάβλιεβιτς, Κολομπίνο, Νικολιάς, Ακούνια, Ντουρμισάι, Μουκανζό, Νούνιτς, Πινακάς, Μπεν Χατίρα.

Εκτός είναι βέβαια ο κεντρικός αμυντικός Μαξιμένκο, ο οποίος αποτελεί και ουσιαστικά το μοναδικό πρόβλημα για την ομάδα της Λάρισας. Στο ματς με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι τραυματίστηκε στη μύτη και του έγινε ανάταση.

Για μια εβδομάδα θα είναι εκτός και έτσι δεν υπολογίζεται για τον αγώνα με αντίπαλο την ομάδα της Λαμίας ενώ δεν θα προλάβει και το παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναιτωλικό και πάλι στο Αλκαζάρ.

Να σημειώσουμε πως λίγες ώρες πριν από τον αγώνα της ΑΕΛ με τη Λαμία, οι παίκτες της ομάδας της Λάρισας είδαν το χρώμα του χρήματος στους τραπεζικούς τους λογαριασμούς.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Αλέξης Κούγιας θέλησε έτσι ενόψει των δυο κρίσιμων αγώνων με Λαμία και Παναιτωλικό, να… ντοπάρει τους παίκτες της ομάδας ενώ στη σημερινή (23/2) προπόνηση βρέθηκαν και φίλοι της ομάδας προκειμένου να στηρίξουν τους «βυσσινί» του Φέστα.