Λαμία: Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ

Η Λαμία ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για τον αγώνα με την ΑΕΛ αύριο (24/2, 17.15) στο Αλκαζάρ. Η αποστολή που ανακοίνωσε ο κόουτς Μιχάλης Γρηγορίου μετά το τέλος της προπόνησης.

Λαμία: Η αποστολή για τον αγώνα με την ΑΕΛ

Με τα γνωστά προβλήματα θα παραταχθεί η Λαμία στο Αλκαζάρ με αντίπαλο την ΑΕΛ. Ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, Μιχάλης Γρηγορίου δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Ταϊρόν, Βασιλακάκη και τον τιμωρημένο Ρόμανιτς. Και οι τρεις δεν έπαιξαν και με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Κυριακή στην Τούμπα.

Επιστρέφουν όλοι οι παίκτες που είχαν μείνει εκτός από τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για να πάρουν ανάσες και να είναι φρέσκοι στο ντέρμπι με αντίπαλο την ομάδα της Λάρισας. Οι Επασί, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Μπεχαράνο, Τζανδάρης, Ντέλετιτς, Αραμπούλι και Καραμάνος είναι ξανά στην αποστολή και αναμένεται να ξεκινήσουν και στο βασικό σχήμα. Εάν όχι όλοι, οι περισσότεροι θα είναι την Τετάρτη στο Στάδιο Αλκαζάρ στο βασικό σχήμα.

Από εκεί και πέρα, εκτός έμειναν οι Κατσίκας, Μπουλούλης, Τσούκαλος, Ασίγκμπα, Μπάχανακ, Χατζηστραβός, Βλαχομήτρος, Νικολόπουλος και Γκούγκα.

Αναλυτικά η αποστολή της Λαμίας για τον εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ: Επασί, Θεοδωρόπουλος, Προβυδάκης, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Σκόνδρας, Βύντρα, Τζέιμς, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Μαρτίνεθ, Μπεχαράνο, Μπιάρνασον, Βλάχος, Γκαζαριάν, Πίτι, Καραμάνος, Αραμπούλι, Ντέλετιτς και Μπα.