ΑΕΚ: Δεκτή η παραίτηση Λυσάνδρου από τον Μελισσανίδη!

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, έκανε δεκτή την υποβολή παραίτησης του διευθύνοντα συμβούλου, Μηνά Λυσάνδρου, η οποία είχε κατατεθεί προ ημερών, μετά την σημερινή συνάντηση τους. 

ΑΕΚ: Δεκτή η παραίτηση Λυσάνδρου από τον Μελισσανίδη!

Ήταν κοινό μυστικό και πλέον είναι γεγονός: ο Μηνάς Λυσάνδρου αποχωρεί από την ΠΑΕ ΑΕΚ!

Ο διευθύνων σύμβουλος των «κιτρινόμαυρων» είχε διαρρεύσει ότι είχε υποβάλλει την παραίτηση του, από την θέση του, αλλά εκκρεμούσε ένα ραντεβού με τον ιδιοκτήτη της, Δήμητρη Μελισσανίδη για αποκρυσταλλωθεί το τοπίο.

Αυτό διεξήχθη σήμερα και μετά την ολοκλήρωση του, δεν κατάφεραν να μπουν οι «γέφυρες» μεταξύ των δύο πλευρών, παρά «το πολύ καλό κλίμα» που, όπως αναφέρεται, επικρατούσε μεταξύ τους.

Ο κ. Λυσάνδρου επανέλαβε την εκπεφρασμένη θέση του στον κ. Μελισσανίδη πως εκτιμά ότι έχει κλείσει ο «κύκλος» του στην ΠΑΕ ΑΕΚ.

Από την πλευρά του ο κ. Μελισσανίδης έκανε δεκτή την παραίτηση του, αλλά προς το παρόν και για εύλογο χρονικό διάστημα παραμένει στη θέση του μέχρι να οριστικοποιηθούν οι τρέχουσες εκκρεμότητες στην ΠΑΕ αλλά και για την προετοιμασία της «επόμενης μέρας» της.

Οι επίσημες ανακοινώσεις θα υπάρξουν όταν και τυπικά ολοκληρωθεί η θητεία του Λυσάνδρου (η οποία μπορεί να είναι μέχρι τα τέλη Μαρτίου, μπορεί και περισσότερο)