Άρης: Στο μεγαλύτερο μέρος του ομαδικού προγράμματος ο Ματίγια

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη ξεκίνησαν σήμερα (23/2) την προετοιμασία τους για τον επόμενο εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Ατρόμητο (28/2) και ο Χαβιέ Ματίγια έλαβε μέρος στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης.

Άρης: Στο μεγαλύτερο μέρος του ομαδικού προγράμματος ο Ματίγια

Ξαναπάτησαν το γήπεδο για προπόνηση σήμερα (23/2) οι ποδοσφαιριστές του Άρη, μετά το ρεπό που είχαν πάρει χθες (22/2) από τον προπονητή τους Άκη Μάντζιο.

Οι «κίτρινοι» χρειάζονταν ανάσες αλλά και μια επιβράβευση για την ατρόμητη εμφάνισή τους στο Φάληρο, όπου πήραν τον βαθμό (1-1) από τον Ολυμπιακό την περασμένη Κυριακή (21/2) για το πρωτάθλημα.

Η προπόνηση της Τρίτης ήταν πρωινή και έγινε στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου. Το ευχάριστο για τον Μάντζιο ήταν ότι είδε τον Χαβιέ Ματίγια να συμμετέχει στo μεγαλύτερο κομμάτι της ομαδικής δουλειάς.

Στο σημερινό πρόγραμμα οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Το πρώτο έκανε ενεργητική αποθεραπεία, ενώ το δεύτερο επιδόθηκε σε ενεργοποίηση, πάσινγκ γκέιμ, επιθετική ανάπτυξη και παιχνίδι κατοχής μπάλας.

Με αυτό τον τρόπο ξεκίνησε η προετοιμασία του Άρη ενόψει της αναμέτρησης με τον Ατρόμητο στο «Κλεάνθης Βικελίδης» την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου (15:00), στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League 1.

Η επόμενη προπόνηση των «κίτρινων» είναι προγραμματισμένη για αύριο (24/2) το πρωί στο Δασυγένειο.