AΕΚ: Έκοψε την Βασιλόπιτα, στους Χριστόπουλο και Θεοχάρη τα φλουριά (pic)

Tην καθιερωμένη Βασιλόπιτα έκοψε, στα Σπάτα, το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ με τους νεαρούς Ευθύμη Χριστόπουλο και Γιώργο Θεοχάρη να είναι οι τυχεροί αφού τους έπεσαν τα φλουριά και τα δώρα που τα συνόδευαν.

AΕΚ: Έκοψε την Βασιλόπιτα, στους Χριστόπουλο και Θεοχάρη τα φλουριά (pic)

Από την μονοτονία των προπονήσεων βγήκαν οι παίκτες της ΑΕΚ σήμερα, αφού, έστω και λίγες μέρες πριν το τέλος του Φεβρουαρίου. έκοψαν την καθιερωμένη Βασιλόπιτα, «για το καλό» της νέας χρονιάς.

Σε στενό κύκλο, λόγω κορωνοϊού, με την παρουσία μόνο των μελών του ποδοσφαιρικού τιμ έγινε, μετά το πέρας της προπόνησης, στα Σπάτα, η παραδοσιακή κοπή της πίτας, από τον τεχνικό διευθυντή της ομάδας, Παναγιώτη Κονέ.

Τυχεροί, ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές, αναδείχτηκαν οι δύο νεαροί, Ευθύμης Χριστόπουλος και Γιώργος Θεοχάρης στους οποίους έπεσαν τα «φλουριά».

Οι δύο παίκτες εκτός των ευχών των υπολοίπων πήραν ταξίδια και ηλεκτρονικές συσκευές, που συνόδευαν τα φλουριά της Βασιλόπιτας

Μετά το πέρας της διαδικασίας ο Παναγιώτης Κονέ απευθύνθηκε στο ποδοσφαιρικό τμήμα:

«Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να κόβω την πίτα της ομάδας. Εύχομαι σε όλους υγεία, να προσέχετε τους εαυτούς σας και σας καλώ να δώσουμε όλοι τον καλύτερο εαυτό μας και όσα διαθέτει μέσα του ο καθένας για την ομάδα που έχουμε την τιμή να υπηρετούμε»