Δικαίωση ΑΕΛ: Γίνεται ο αγώνας με τη Λαμία

Η ΠΑΕ ΑΕΛ δικαιώθηκε με το θέμα των δελτίων και ανακοινώθηκε πως γίνεται κανονικά ο αγώνας με τη Λαμία που δεν είχε ξεκινήσει πριν από λίγες μέρες στο γήπεδο «Αθανάσιος Διάκος».

Δικαίωση ΑΕΛ: Γίνεται ο αγώνας με τη Λαμία

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση:

ΠΑΕ ΑΕΛ:

«Με την παρούσα μας, σας ενημερώνουμε ότι ορίστηκε ημερομηνία προς συζήτηση ενώπιον του Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ, της από 9-2-2021 Πειθαρχικής δίωξης κατά της ΠΑΕ Α.Ε.Λ., της από 9-2-2021 ενστάσεως της ΠΑΕ Α.Ε.Λ. και της από 12-2-2021 παρεμβάσεως της ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ, η 23-2-2021, ημέρα Τρίτη και ώρα 13:30, κατά την οποία και καλείστε να παραστείτε»: Απαλλάσσει την εγκαλουμένη από την αποδιδόμενη σε αυτήν πειθαρχική παράβαση. Διατάσσει τον επανορισμό του αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ – ΠΑΕ ΑΕΛ της 21ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος SUPER LEAGUE 1 Ελλάδα της αγωνιστικής περιόδου 2020 – 2021».

Οι «βυσσινί» είχαν κληθεί σε απολογία ως υπαίτιοι για τη μη διεξαγωγή της αναμέτρησης της 21ης αγωνιστικής, αλλά έπειτα από τη δικαίωση τους από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ στην υπόθεση της ανάκλησης των δελτίων 11 ποδοσφαιριστών τους, ζήτησαν την Τρίτη 23/2 με υπόμνημα, την απαλλαγή τους και τον επανορισμό του αγώνα, αίτημα που έγινε δεκτό από τον αθλητικό δικαστή.

Το «ΦΩΣ» στην πόρτα σας και στον υπολογιστή σας